Velg din Visma.net Financials pakke

Basic Financials

NOK 1200,-/mnd

Basic Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser, som regnskap og reskontro, elektronisk fakturaflyt og bankhåndtering.

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Standard Financials

NOK 1500,-/mnd.

Standard Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt funksjonalitet for håndtering av driftsmidler og avskrivninger. 

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Advanced Financials

NOK 2900,-/mnd.

Advanced Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Standard-pakken, samt håndtering av flere selskaper med konserninterne transaksjoner og konsolidering.

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Ekstra firma: NOK 200,-/mnd.

Tilleggsmoduler til Visma.net Financials

Ekstra fakturagodkjenner
NOK 80,-/mnd./bruker

Visma.net Insights
NOK 800,-/mnd.
(inkl. 1 admin og 4 brukere)

Visma.net Integrations
Kostnadsfritt

Velg din Visma.net Logistics pakke

Standard Logistics

NOK 1 000,-/mnd.*

Standard Logistics
For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser knyttet til ordre, innkjøp og lager, slik at du får kontroll på logistikken i din bedrift.

Advanced Logistics

NOK 2 600,-/mnd.*

Advanced Logistics
For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt muligheter for flere lagersteder, bestillingsforslag basert på sesong, og rullerende varetelling.

*Pakkene gir tilgang til samme antall firma og brukere som i din Visma.net Financials pakke.

Ekstra firma: NOK 200,-/mnd.

Gratis webinar: Visma.net ERP

Med nettskyen har mulighetene for automatisering av viktige forretningsprosesser aldri vært større. Stadig flere norske bedrifter tar i bruk skytjenester for å øke effektiviteten og styrke verdiskapingen. Gi dine fagfolk verktøyet de trenger for å prestere best mulig.

Meld deg på et tidseffektivt webinar hvor vi viser deg Visma.net ERP for bedrifter med avanserte behov innen finans, ordre, innkjøp og lager.

MELD DEG PÅ

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.