Big Data og IoT.

Amesto Nextbridge

Big Data og IoT.

Amesto Nextbridge

Big Data og IoT.

Nyttig for både næringsliv og offentlig sektor

Big Data og IoT.

Big data er ny teknologi som gjør det enklere å prosessere og analysere store og komplekse mengder data raskere og mer nøyaktig. Det handler om utnyttelse av store mengder data i sanntid, på tvers av datakilder og formater. Big Data er en teknologi som omfatter hele verdikjeden, fra datainnsamling, lagring, prosessering, analyse og visualisering. 

 

 

Vi kan hjelpe våre kunder å sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig og av bedre kvalitet.

Vi trenger flere lyse hoder med på laget

Lyst å jobbe med Norges råeste gjeng innen Analytics?

I Amesto Nextbridge er vi en gjeng med 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Vil du bli en av oss, eller har du et kult prosjekt på gang du mener vi kan løse sammen?

La oss ta en prat!

Hvordan kan du benytte deg av Big Data og IoT?

Vil du vite mer?

Spesialområder er selskapets konsepter som inkluderer bla gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Asset Performance og Operational Analytics innen industri, samferdsel og infrastruktur. Vi elsker imidlertid å løse utfordringer med data og ser verdien av tverrfaglig samarbeide. Derfor ønsker vi velkommen alle typer prosjekter.

Kontakt oss

Amesto NextBridge

Hva vi gjør.

Selskapet utvikler konsepter basert på Big Data og IoT for både næringslivet og offentlig sektor. Flere av konseptene vil komme innbyggerne i de stadig større byene i Norge og internasjonalt til gode. De vil i tillegg til å gi forretningsnytte til næringsliv og fornøyde innbyggere i byene, også bidra til et litt grønnere samfunn.

Våre konsepter inkluderer gamification basert på Big Data for strømbransjen, skreddersydde løsninger for Smart City og Smart Industry løsninger som bl.a. innebærer Predictive og Condition Based Maintenance innen industri, oljeservice, samferdsel og infrastruktur. 

Amesto NextBridge

Våre konsepter.

Vi leverer skreddersydde løsninger til næringsliv og offentlig sektor. Her kan du lese mer om hva vi jobber med.  

Et grønnere samfunn

Vårt konsept for gamification er unikt innen energibransjen, og engasjerer kundene gjennom elementer og dynamikk fra spillverdenen, muliggjort av big data. Se hvordan du ligger an sammenliknet med naboen, utfordre kollegaen din til strøm-battle, få hele familien til å samarbeide om å nå strøm-målet.

Last ned konseptark

Optimalisering av produksjonsmidler

Vedlikeholdskostnader utgjør en betydelig del av de totale driftskostnadene hos alle produksjons-, oljeservice- og samferdselsselskap, samt for kraftanlegg. Vårt konsept for Smart Industry etablerer en utstyrsuavhengig løsning for optimalisering av vedlikeholdsprosessen og reduksjon i uforutsette hendelser, tilpasset den enkelte bedrift.

Last ned konseptark

Reduser forurensning

30 % av bilkjøring i byer er leting etter parkeringsplass. Dette medfører bortkastet tid, unødvendig drivstoff-forbruk og forurensning. Hvorfor ikke gi innbyggerne en app hvor de kan se hvor det er ledig parkeringsplass, og hvor mye det koster å parkere der? Som bonus får vi mindre forurensning og et litt grønnere samfunn.

Last ned konseptark
 

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists
 

Datavarehus

Vi kan hjelpe meg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus
 

Machine Learning

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI

Vi kan hjelpe deg med prosjekter innen

Big Data og IoT.

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg