Customer Analytics Hub

Amesto NextBridge

Customer Analytics Hub.

Gjennom datadrevet kundeinnsikt kan du minske churn, øke verdien på kundene dine og predikere hva som vil skje i perioden som kommer.

 

Book uforpliktende demo

Amesto NextBridge

Customer Analytics Hub.

Gjennom datadrevet kundeinnsikt kan du minske churn, øke verdien på kundene dine og predikere hva som vil skje i perioden som kommer.

 

Book uforpliktende demo

Customer Analytics Hub

Kundeinnsikt gjennom analyse.

Mange tusen kunder og mange kontakter i et selskap gjør at man mister både innsikt og forståelse for de riktige tiltakene for å beholde fornøyde kunder. Men med maskinlæring kan man nå finne mønstre, trender og tendenser i alle kunder og plukke ut dem som er i ferd med å bytte ut deg med din konkurrent. 

Maskinene kan faktisk forstå at dette er i ferd med å skje før kundene selv bestemmer seg. En rekke av hendelser, eller kanskje mangel på hendelser, bygger opp til at kundene fortsetter å kjøpe eller slutter helt å kjøpe fra deg.

For deg som ønsker kundeinnsikt

Customer Analytics Hub.

Customer Analytics Hub er utviklet i samarbeid av Amesto Nextbridge og SAS Institute. Løsningen vil hjelpe deg til økt innsikt og analyse av egen kundemasse slik at du enklere kan se trender, redusere churn og øke verdien på dine kunder. 

Kontakt oss dersom du ønsker vite mer eller få en demo på løsningen? 

Be om uforpliktende demo

Customer Analytics Hub

Minske churn og øke verdien på dine kunder.

Vi i Amesto NextBridge jobber til daglig med å analysere store mengder data og bygge løsninger slik at våre kunder skal oppnå økt kundeinnsikt med hjelp av maskinlæring og AI teknologi. 

 

Sammen med SAS Institute, en ledende leverandør av tjenester og løsninger innen analytics, har vi utviklet en løsning som vil gi deg unik innsikt og mulighet til å predikere hva dine kunder vil gjøre fremover. 

AI Lab

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science. 
Mer om AI Lab

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning

AI & Data Science

Kunstig intelligens gir en unik innsikt, men denne innsikten krever validering. Der er her våre Data Scientists utfører sin magi. Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolkning og analyse til visuell rapportering som kan avdekke nye forretningsmuligheter.
Mer om AI & Data Science