Veien til verdifull innsikt

Data Scientists.

Vi omgjør Big Data til forretningsnytte

Data Scientists.

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning. Våre data scientists er som Kinderegg – de dekker tre behov. De er veldig skarpe på analyse, de er gode på datahåndtering og de har kommersiell erfaring. 

Denne kombinasjonen er ikke så lett å finne i en og samme person, men det er nettopp i krysningspunktet mellom disse områdene at man omgjør Big Data til forretningsnytte og skaper nye løsninger. Samtidig er det vi gjør ofte både fremtidsrettet og innovativt – i en internasjonal målestokk. Det gjør våre Data Scientists til et riktig spennende team!

Vil du vite mer om hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift til ny innsikt?

Amesto NextBridge er et dedikert selskap innen Big Data og IoT Analytics. De er en av de få rene tjenesteleverandørene i Norge på dette området. Deres Data Scientists har bakgrunn fra kvantitativ forskning sammen med bred praktisk erfaring fra næringslivet. 

La oss ta en prat!

hvordan jobber en ekte Data Scientist?

"Vi løser de mest komplekse problemstillingene"

Våre eksperter

Trenger du en ekspert, konsulent, utvikler eller rådgiver innen Machine learning, Business Intelligence eller Analytics?
Våre konsulenter og Data Scientists

AI-prosjekter

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.
Mer om AI-prosjekter
 

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning
 

AI Lab

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science. 
Mer om AI Lab