AI & Robotics

Få bedre innsikt i din bedrift

AI & Robotics

Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

AI | Analytics | Robotics

Artificial Intelligence

For å ta de rette beslutningene må man ha den nødvendige innsikten basert på fakta og ikke bare magefølelse. Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systimatisere og presentere data. Vi kan også hjelpe deg med å foredle rådata fra ulike datakilder til informasjon som gjennom analyse produserer reell innsikt slik at du kan ta bedre beslutninger. 

Kort fortalt handler det om å få bedre innsikt og forenkle forretningsdriften, helt fra markedsføring og salg til økonomi og regnskap. Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

BI & Analytics

Uansett om du trenger hjelp til datavisualisering, design av datavarehus, enterprise reporting, eller spesialtilpassede scoreboards og dashboards kan vi hjelpe deg. I tillegg til BI software har vi mange konsulenter og svært lang erfaring innen Business Intelligence.
Mer om BI & Analytics
 

Big Data og IoT

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om Big Data og IoT
 

Machine Learning og AI

V kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systimatisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtide ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI
 

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists
 

BI Rådgivning

Alle vet at nøkkeltall er ferskvare, likevel er det mange bedrifter som bruker mange timer hver uke på rapportering av nøkkeltall. Våre BI-rådgivere kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med prediksjon og Data scientist tjenester. 
Mer om BI-rådgivning
 

BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!
Mer om BI- og rapportering
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg