Data Scientists

Veien til verdifull innsikt

Datascientists

Veien til verdifull innsikt

Datascientists

Vi omgjør Big Data til forretningsnytte

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning. Våre data scientists er som Kinderegg – de dekker tre behov. De er veldig skarpe på analyse, de er gode på datahåndtering og de har kommersiell erfaring. 

Denne kombinasjonen er ikke så lett å finne i en og samme person, men det er nettopp i krysningspunktet mellom disse områdene at man omgjør Big Data til forretningsnytte og skaper nye løsninger. Samtidig er det vi gjør ofte både fremtidsrettet og innovativt – i en internasjonal målestokk. Det gjør våre Data Scientists til et riktig spennende team!

Inge Grini, CEO, Amesto Nextbridge

"Vi jobber med kunders ideer for maskinlæring og kunstig intelligens i prosjekter. I prosessen forbedrer vi disse med våre egne erfaringer for å skape helt ny tenkning "

Vi trenger flere lyse hoder med på laget

Lyst å jobbe med Norges råeste gjeng innen Analytics?

I Amesto Nextbridge er vi en gjeng med 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Vil du bli en av oss, eller har du et kult prosjekt på gang du mener vi kan løse sammen?

La oss ta en prat!

Vil du vite mer om hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift til ny innsikt?

Amesto NextBridge er et dedikert selskap innen Big Data og IoT Analytics. De er en av de få rene tjenesteleverandørene i Norge på dette området. Deres Data Scientists har bakgrunn fra kvantitativ forskning sammen med bred praktisk erfaring fra næringslivet. La oss ta en prat!

Kontakt oss

hvordan jobber en ekte Data Scientist?

"Vi løser de mest komplette problemstillingene"

Hva våre Data Scientister kan hjelpe deg med:  

  • Analytics
  • MachineLearning
  • Prosjektledelse
  • Data governance
  • Rådgivning 
  • Utvikling

 

Machine Learning og AI

V kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI
 

Big Data og IoT

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om Big Data og IoT
 

AI & Robotics

Vi hjelper deg med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Vi snakker alt fra Gamification basert på Big Data og skreddersydde løsninger for SmartCity til Asset Performance og Operational Analytics innen industri, samferdsel og infrastruktur.
Mer om AI & Robotics
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg