<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner headway-F2KRf_QfCqw-unsplash 1920x1080

KURS OG OPPLÆRING

Amesto Academy.

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre.

Simplifying business.

Kurs og opplæring.

Vi har flere nyttige kurs i løpet av året og holder kurs i de løsninger vi leverer, som for eksempel Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn, Visma Business, Visma Global, SuperOffice og 4human HRM og Sympa HR. I tillegg skreddersyr vi bedriftsinterne kurs tilpasset din bedrift.

For standard Visma produktkurs innen regnskap og lønn samarbeider vi med Visma Kurssenter. Har du lyst å lære mer om Microsoft sine BI løsninger har vi flere titalls online kurs å velge mellom.  

Bedriftstilpasset kurs.

Vi kan tilpasse denne type kurs etter bedriftens egne behov og rutiner, eller ut fra hvilket system dere har. Et bedriftstilpasset kurs kan være aktuelt hvis:

  • Det er flere som har behov for samme informasjon
  • Dere har store reisekostnader for å komme til våre lokaler
  • Dere ønsker seminaret holdt en spesiell dag, helg eller på kveldstid
  • Dere ønsker vektlegging på bedriftens egne rutiner eller skreddersydde system

Send forespørsel til salg@amesto.no og vi setter sammen et tilpasset kurs til dere. 

Simplifying Business

Visma | SuperOffice | Microsoft

Vi kan tilpasse og lage egne kursopplegg til bedrifter som ønsker spesialtilpassede kurs i de løsningene vi leverer, som f.eks. Visma Business, Visma Global, Huldt & Lillevik, Visma.net, Visma Lønn, ClockWork, Power BI med flere. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer. 

Telefon og hodetelefoner

VISMA KURS

For standard klasserom produktkurs i programvare fra Visma samarbeider vi med Visma Kurssenter. For bedriftstilpassede kurs, send forespørsel til Amesto Solutions.

SUPEROFFICE KURS

Vi holder standardkurs i SuperOffice i forbindelse med implementering, oppgradering eller dersom du har nyansatte som trenger opplæring. Ta kontakt med oss og be om tilbud på kurs.

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore