Amesto Update

Helt ærlig.

Dette må du få med deg!

Meld deg på Amesto Update 2021!

Helt ærlig.

Dette må du få med deg!

Meld deg på Amesto Update 2021!

28.-30. september

Velkommen til Amesto Update 2021 - Digital Edition.

Helt ærlig. Det har noe å si hvordan du behandler kundene dine, og at de som jobber hos deg synes at dette er morgendagens arbeidsplass. Tar du gode valg?

På Amesto Update ønsker vi å fortelle om hvordan vi har tilpasset oss den nye hverdagen. Vi er i full gang med vår fleksibilitetskultur og vil gjerne dele erfaringene med deg.

Hvis du melder deg på får du god rådgivning og veiledning fra våre fagkonsulenter som gir deg tips og råd innen fagområdene: ERP, CRM, HRM og innsikt. Du får også nyttig kunnskap om  kunstig intelligens og hvordan det kan gi din bedrift høyere avkastning.

Er det deler av programmet du vet du ikke får med deg "live"? Meld deg på likevel, så sender vi deg en link så du kan se opptaket i etterkant.

 

 

Velkommen til faglig påfyll

Gled deg til tre dager med faglig oppdatering, tips og triks fra våre beste konsulenter og eksperter

Når: 28. – 30. september 2021
Hvor: Digitalt 
Pris: Vi spanderer

Meld deg på i dag!
 

Agenda dag 1

Arild Spandow og Kristine Hofer Næss kickstarter det hele kl .09.00. Deretter kjører vi syv ulike webinarer utover dagen. Seansene tar for seg alt fra datadreven innsikt og AI til verdiskapning i det lange løp. Se agenda og sett av tid i kalenderen!
Les mer

Agenda dag 2

Vi starter opp igjen kl. 09.00 og første webinar ut er "Kundeopplevelsen som konkurransefortrinn". I dag har vi lagt opp til en rekke spennende fagsesjoner for alle som brenner for CRM og Logistikk. Se agenda og hold av tid i kalenderen!
Les mer

Agenda dag 3

Første webinaret i dag tar for seg et meget hett tema: "Fleksibel arbeidsplass". Videre utover dagen kan du bl.a. lære mer om Modern Workplace, integrasjoner og vertikaler innenfor både eiendom og varehandel.
Les mer

Bli med oss på

Amesto Update, Digital Edition.

Vi tror kunnskap er nøkkelen til suksess, både for deg og for selskapet du jobber i.  Hvis du melder deg på får du god rådgivning og veiledning fra våre fagkonsulenter som gir deg tips og råd innen fagområdene: ERP, CRM, HRM og innsikt. Du får også nyttig kunnskap om  kunstig intelligens og hvordan det kan gi din bedrift høyere avkastning.

Bla deg igjennom dagsprogrammene, huk av i kalenderen og ikke minst husk å registrere deg. Deretter er det bare å se etter en e-post fra oss med link til livesendingene når det nærmer seg avspark. 

Vel møtt!

Vi ønsker velkommen kl. 09.00 og holder på til kl. 14.15.

Se agenda

Vi starter kl. 09.00 og holder på til 14.40.

Se agenda

Vi starter kl. 09.00 og holder på til kl 14.15.

Se agenda