Gratis faglig påfyll

Se opptaket.

Meld deg på i dag!

Velkommen til Amesto Update 2020 - Digital Edition.

Tenk om det fantes en lettere måte å jobbe på. Om noen sa de kunne dele tips og triks, som gjorde at du kunne løse oppgavene du sitter med hver eneste dag mer effektivt. Hva om noen fortalte deg at du bare utnytter 60 % av mulighetene som ligger i systemet deres, og at du kunne spare verdifull tid, som kunne brukes på ting som gir deg mer energi i hverdagen?

Vi tror kunnskap er nøkkelen til suksess, både for deg og for selskapet du jobber i. Gled deg til en hel uke med faglig oppdatering, tips og triks fra våre beste konsulenter og eksperter innen ERP, CRM, HRM, IT drift og Artificial Intelligence. Er det deler av programmet du vet du ikke får med deg "live"? Meld deg på likevel, så sender vi deg en link så du kan se opptaket i etterkant.

 

Velkommen til faglig påfyll

Gled deg til en hel uke med faglig oppdatering, tips og triks fra våre beste konsulenter og eksperter

Når: 23. – 27. november 2020
Hvor: Digitalt: 
Pris: Vi spanderer

Meld deg på i dag!
 

Agenda dag 1

I dag ønsker vi velkommen kl. 08.45 og kjører hele åtte webinarer utover dagen. Her finner du noe for enhver smak. Enten du ønsker å lære flere tips og triks i Visma Business, leadsgenerering i SuperOffice, eller å høre mer om siste nytt innenfor BI rapportering. Se agenda og sett av tid i kalenderen!
Les mer

Agenda dag 2

Vi starter kl. 8.30 og første webinar ut er "Modern Workplace". I dag kan du oppdatere deg på alt fra "hvordan få til bedre kontrollrutiner ved overvåkningspunkt" og "Hva er greia med NPS?" til "hvilken rapport du skal benytte til avstemming av mva ? Se agenda og hold av i kalenderen!
Les mer

Agenda dag 3

Første webinar "Futura - fremtidens arbeidsplass" starter kl 08.30. Videre utover dagen kan du bl.a. lære mer om GDPR i Visma Business, hvordan du forbedrer datakvaliteten og hva som skal til for å lykkes med et CRM system.
Les mer

Agenda dag 4

Visma Software v/Julie Grønlund sparker i gang dagen kl 08.30. Drømmer du om et bibliotek med ferdige rapporter, tette alle sikkerhetshull eller hvordan få enda flere fornøyde kunder bør du sjekke ut dagens program.
Les mer
 

Agenda dag 5

Kl 08.30 kan du bli med inn i den forunderlige verden av kunstig intelligens. Da vil Lars Rinnan snakke om bier, hvaler og fotball. Er du interessert i å vite mer om alle de nyeste endringene i Visma.net Finacials eller høre mer om "regnskapsroboten Semine" bør du notere deg tidene.
Les mer

#Highlights

Bli bedre kjent med noen av foredragsholderne.

Sølvi Loftesnes

Sølvi Loftesnes | Amesto

Masterkonsulent Visma.net

Sølvi er utdannet økonom og har mange års erfaring som autorisert regnskapsfører.  Hun er en av våre dyktigste rådgivere og systemkonsulenter i Visma.net ERP og Visma.net Payroll.

Sølvi elsker å jobbe med merverdiavgift og få kan mva bedre enn henne.  På dette webinaret vil hun ta deg igjennom prosessen med innsending av rapporten fra klargjøring til remittering og hvilke rapporter/forespørsler som kan være til god hjelp ved avstemming.

Sølvi kjører også en egen økt for deg som er interessert i å vite mer om årets nyheter i Visma.net Financials.


Thomas Bezier

Thomas Bezier | Amesto

Senior fagkonsulent, ERP Logistikk

Thomas er utdannet internasjonal markedsfører og brenner for effektivisering av manuelle prosesser og dataanalyse. Mer spesifikt er han imponerende dyktig på effektivisering av logistikkprosesser i Visma Business. 

Alle bedrifter har manuelle prosesser og rutiner som kan effektiviseres. Thomas vil lære deg hvordan du enkelt og effektivt  fjerner manuelle kontrollrutiner ved å sette søkelyset på ordre som må behandles, har lav lønnsomhet, kunder med feil i grunndata m.m. Høres dette interessant ut? Da bør du få med deg webinaret "Overvåkningspunkt i Visma Business".  Webinaret holdes på dag 2.


Maren Berg

Maren Berg 200x200.jpg

Fagkonsulent finans

Maren er økonom med fordypning i prosjektledelse. Hun kan skilte med erfaring fra store prosjekter innenfor bank, eiendomsforvaltning og eiendomsmegling. Maren er en dreven og dyktig Visma Business konsulent. Hun ivrer etter å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv og derfor er hun en stor fan av alle skytjenester som kan kobles til økonomisystemet. 

Maren kjører ikke mindre enn tre webinarer i løpet av uken. Har du lyst til å oppdatere deg på nyheter i Visma Business (versjon 15,) eller lære mer om hvordan du bruker Bizweb og Visma.net AutoPay bør du sette av tid i kalenderen i dag.


Bli med oss på

Amesto Update, Digital Edition.

Vi tror kunnskap er nøkkelen til suksess, både for deg og for selskapet du jobber i. Dessuten, hva er vel bedre enn å få faglig påfyll og hente inspirasjon i en ellers mørk novemberdag?

Programmet er spekket med 8-9 webinarer hver dag og inneholder noe for enhver. Bla deg igjennom dagsprogrammene, huk av i kalenderen og ikke minst husk å registrere deg. Deretter er det bare å se etter en e-post fra oss med link til "webinarrommet" når det nærmer seg avspark. 

Vel møtt!

Vi ønsker velkommen kl 08.45 og holder på til kl 13.25.

Se agenda

Vi starter kl 08.30 og holder på til 13.25.

Se agenda

Vi starter kl 08.30 og holder på til kl 13.25.

Se agenda

Vi starter kl 08.30 og holder på til kl. 14.20

Se agenda

Vi starter kl. 08.30 og avslutter kl. 13.0.

Se agenda

Da kan du se disse i etterkant, men du må melde deg på Amesto Update for at vi skal kunne sende deg linken til opptakene. 

Her registrerer du deg