Agenda dag 3

Dag 3

30. september.

Ikke meldt deg på enda?

Registrer deg her!

Dag 3

30. september.

Ikke meldt deg på enda?

Registrer deg her!

Agenda 30. september

Velkommen til dag 3 av Amesto Update!

Kl 09.00- 09.30

Jobb er noe man gjør, ikke et sted. Jobb fra hvor og når du vil!  

Med Heidi Nygjelten, Chief People Officer i Amesto. 

En survey gjennomført av Oslo Met at 7 av 10 ønsker å fortsette med hjemmekontor post-korona. 78% av toppledere forventer at overgangen til fjernarbeid og digitalt samarbeid vil være en varig trend (PwC). Hva betyr dette for den enkelte og virksomhetene når livet normaliseres etter pandemien? Er dere klare for den nye normalen?  

Amesto TechHouse har siden mai 2020 jobbet med hvordan den nye arbeidshverdagen skal se ut. I dette webinaret deler vi:  

  • Hvordan vi har jobbet med fremtidens arbeidsplass.
  • Hvorfor der er viktig å ikke starte med å diskutere hvordan den nye normalen skal se ut.  
  • Konkrete tips til hvordan jobbe med å definere den nye arbeidshverdagen. 


kl 09.30 - 10.15

Dette må du tenke på i en moderne varehandelsløsning

Med Sebastian Skaar, Espen Haug, Glenn Markussen og Espen Jensen (Gurusoft)

Det har vært en enorm utvikling innen varehandel og våre kjøpemønstre. Kunder forventer en sømløs handleopplevelse, og bedrifter forventer en sømløs varereise og leveranse. Manglende lagerstyring, tungrodde systemer, manuelle ineffektive rutiner og uoversiktlige masterdataregistre burde høre historien til. 

Men hvordan påvirker endringer organisasjonen som helhet? Hvem ser det store bildet? Hvem tenker lengre enn sin tue? Hvis jeg gjør denne endringen, påvirker det noen andre og hvordan? 


Kl 10.30 - 11.15

Amesto Eiendom – økonomistyring og digitalisering i eiendomsbransjen

Med Emil Olsen, Erlend Sogn, Hanne Eidholm Berg og Therese Sørberg

Vi tar en prat med Fram Eiendom v/ Therese Sørberg. Vi ønsker å høre hvordan overgangen til en moderne plattform har vært, hvordan de ser på bransjen i dag, både utfordringer og muligheter.

Erlend Sogn, CEO Visma Real Estate, er også med oss. Erlend har med sin enorme erfaring en stor standing både i software – og eiendomsbransjen. Vi skal snakke om hvordan Visma ser på bransjen, hva satser Visma på med sine løsninger og hvor er vi om noen år.


Kl. 12.00 - 12.45

Helhetlige prosesser forutsetter gode integrasjoner

Med Rasmus Karlsson og Terje Angeltveit.

I en verden hvor de fleste virksomheter har flere ulike løsninger i bruk er det helt avgjørende at de forskjellige systemene snakker godt sammen. Dette er viktig både for å sikre gode, helhetlige prosesser og hindre at man manuelt må oppdatere flere systemer med samme informasjon.

Etablering av integrasjoner har ofte vært forbundet med risiko og usikkerhet. Nå har man så gode verktøy og god kompetanse at det ikke er tilfelle lenger.

Vi ser litt på hvordan man etablerer integrasjoner mellom ulike systemer og hvordan man med moderne verktøy kan gjøre det på ent rygg og effektiv måte. Vi vil også snakke om Flow, Amesto sitt konsept for etablering av integrasjoner.


Kl 13.00 - 13.45

Effektivitet i ny arbeidshverdag 

Med Maren Fagervik. 

Mange har nok kjent på en del utfordringer knyttet til den nye arbeidshverdagen som kom så brått på oss i 2020. Fremover skal vi på ny finne ut hvordan arbeidshverdagen vår skal være. Noen ønsker å jobbe fra kontoret, noen hjemmefra og noen fra hytta. Hvordan skal vi få til samhandlingen, kreativiteten og effektiviteten?  

I dette webinaret vil du få noen tips til hvordan du kan tilrettelegge for at den hybride arbeidshverdagen skal bli lettere, gi rom for kreativitet og effektivitet, og skape engasjement

 

 


Kl. 13.45- 14.15

Helsefremmende arbeidsplass

Med Ole Petter Hjelle og Mads Kaggestad

De snakker om viktigheten av fysisk aktivitet i en hektisk hverdag med høyt stressnivå, samt gevinstene av en helsefremmende arbeidsplass.

Hvilke helsefordeler og ulemper hører med hjemmekontor og hvorfor er «røykepausen» et eksempel som kan overføres til helseforebyggende adferd? Hva gjør fysisk aktivitet med mental helse og hvordan påvirker mosjon hjernen? 

Hjelle er hjerneforsker og kåret til årets foredragsholder. Les gjerne mer om Ole Petter Hjelle her: https://www.olepetterhjelle.no/om/

 


Husk at du kan se opptakene i etterkant

Ikke meldt deg på enda?

Her kan du registrere deg!