Profesjonell rapportering

Amesto Analyze.

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente "hvilke tall du vil" fra ditt Visma Global eller Visma Business system.

Book demo / møte

Amesto Analyze.

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente "hvilke tall du vil" fra ditt Visma Global eller Visma Business-system.

Full oversikt og kontroll

Med Amesto Analyze jobber du med alle tall direkte fra Visma, og har mulighet for å presentere disse på en enkel måte enten i Windows eller i Excel.

Gode rapporter og analyser er en forutsetning for å kunne treffe de riktige beslutningene. Hovedprinsippet bak Amesto Analyze er at brukeren ikke skal trenge tung kompetanse innen økonomi eller Visma-programvaren for å ha full oversikt og kontroll.

Utviklet for brukere av Visma sine økonomisystemer

Flere hundre bedrifter - alt fra små til store virksomheter - benytter i dag Amesto Analyze i sitt daglige rapporteringsarbeid.

Systemet inneholder alle moderne funksjoner for å behandle, analysere, spørre, rapportere og presentere økonomi- og logistikktall på en enkel måte.

Utviklet i Microsoft verktøy og er alltid "online" med Visma

Dette gjør at Microsoft Office verktøy som Excel og Word blir en del av bedriftens rapporteringsløsning. Spesielt samspillet med Excel gjør at brukeren selv, fra et kjent verktøy, har full mulighet til å utvikle, redigere og presentere egne økonomirapporter som oppdateres automatisk ved endringer i Visma.

Rask indentifisering av årsak til avvik

Ved hjelp av ”drilldown” – klikk på et tall og se underliggende data - kan man raskt identifisere årsaken til avvik. Dersom dokumentskanning benyttes i Visma økonomisystem kan man "drille" helt ned til inngående faktura. 

Lag egne rapporter - Du kan hente ut hvilke tall du vil fra din Visma løsning!

Analyze inneholder en del standard rapporter og et formelsett (funksjonsbibliotek) som gjør brukeren i stand til å lage egne rapporter - enten med standard rapportene som utgangspunkt, eller fritt etter bedriftens egne maler og krav.


Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg