Visualisere dine data slik du selv ønsker

Power BI.

Power BI lar deg enkelt skape interaktive presentasjoner som du kan organisere og visualisere dine data slik du selv ønsker, og lar deg til å fokusere på det som betyr mest for deg. Hold deg oppdatert og identifiser trender fortløpende med hjelp av effektive selvbetjent BI som hjelper deg drive virksomheten din fremover mot nye høyder.

Book demo / møte

Power BI.

Power BI er en Business intelligence løsning som skal gi deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av data. Løsningen gir mulighet til å koble sammen informasjon fra flere datakilder fra ulike systemer og plattformer. 

Kom i gang med Power BI.

Få innsikt i dataene dine med drag-and-drop, moderne datavisualiseringer og enkel rapportredigering. Test gratis eller book en uforpliktende demo.

Test Power BI gratis

Analyseverktøy som gir innsikt i hele organisasjonen

Med Power BI kan du koble til hundrevis av datakilder, forenkle dataprepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag vakre rapporter og publiser dem for organisasjonen din på nett og på tvers av enheter. Alle kan lage sine egne dashboards med en unik 360-graders visning.

Integrert med Visma ERP

For mange kunder vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for analytics og business intelligence. Power BI integreres enkelt med Visma.net og Visma Business. Vår kompetanse dekker SQL Server BI-funksjonalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det sentrale datavisualiseringsverktøyet.

Muligheter ved bruk av Power BI

Verktøyet gir deg tilgang til en stor datamengde (Big Data) som på en forståelig måte kan brukes til rapportering og analyse. Løsningen er en 360 graders visning av din virksomhet og gir deg grunnlaget til bedre beslutninger. 

Fordeler med Power BI

Fordelene med Power BI er at du kan visualisere data uten å skreddersy en egen løsning. Dataen kan fremvises i egen WEB eller mobil-applikasjon. Datagrunnlaget kan også eksporteres til Excel.

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg