Innsiktsløsning

PowerAnalyze

PowerAnalyze er en skyløsning som gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter basert på kildedata fra Visma Business, Visma.net og SuperOffice. Du får en ferdig pakketert, «Out-of-the-box», standard løsning.

 

Bestill demo

Simplifying insight

Få bedre innsikt i dine kjernedata.

Er du lei av å samle rapporter fra en rekke ulike Excel-ark og sammenstille data fra ulike kilder til ulike roller i bedriften? For å ta de riktige strategiske beslutningene trenger du et godt analyseverktøy, som sikrer pålitelig, fullverdig og lett tilgjengelig datainnsikt. 

Med PowerAnalyze får du en selvbetjent løsning med tilgang til et sett av ferdige rapporter som gir deg den informasjonen du trenger å se fra dine kjernedata data når du har behov for det.

Rask implementering.

Et BI- prosjekt kan være stort og tidkrevende. Du må hente data, klargjøre data for analyse, bygge datamodeller, utføre kalkulasjoner, visualisere data i en rapport, dele data, og helst bygge oversiktlig dashboard. I PowerAnalyze har vi gjort alt dette for deg. Løsningen kobles på få timer opp på din ERP-løsning og er klar til bruk. 

 

Optimalisert rapporterings- og regnskapstjenesteflyt

Med et moderne verktøy som PowerAnalyze har du tilgang til alle data fra dine kjernesystemer og kan presentere relevant informasjon til relevante roller, når du måtte ha behov for det. PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. 

Den dynamiske applikasjonen kan enkelt tilpasses dine behov, og gjør at du på en visuell måte kan presentere, forklare, distribuere og tilpasse organisasjonens rapporter. Rapportene kan oppdateres automatisk, og utformes på lettfattelige måter. Brukerterskelen er lav, og rapporter kan utforskes og tilpasses av selv de minst tekniske brukerne. 

PowerAnalyze er i all ydmykhet en av de enkleste og raskeste måtene du kan få tilgang til dine data fra Visma Business, Visma.net og SuperOffice. Løsningen gjør at du får samlet alt på et sted, og du får en brukervennlig oversikt- uansett hvor du befinner deg. Informasjonen er nemlig tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, og uavhengig av om man er på laptop, mobiltelefon eller nettbrett. Det skulle kanskje bare mangle, i vår teknologiske tidsalder?  

Hva er PowerAnalyze?

Enklere rapportering av dine kjernedata

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot din ERP eller CRM-løsning og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Du får en ferdig pakketert «Out-of-the-box» standard løsning som på få timer kobles mot din Visma Business, Visma.net eller SuperOffice-løsning. Du får raskt og enkelt tilgang på et bibliotek med dine viktigste rapporter.

PowerAnalyze er bygget på Power BI, men isteden for å bruke uendelig med tid å tilpasse og lage egne rapporter, får du et bibliotek med ferdige standardrapporter, tilgjengelige på alle plattformer, tilpasset dine nøkkelpersoner.

Ferdig etablert uttrekk av data fra Visma Business, Visma.net eller SuperOffice som gir deg et rikt grunnlag for innsikt og analyse.

SE VIDEO

Rask omvisning i PowerAnalyze.

I denne videoen gir Hugo Stellberg deg en rask omvisning i PowerAnalyze. På bare 1-2 dager kan du få tilgang til en moderne applikasjon for rapportering som gir deg gode muligheter for «drilldown», analyser og selektering av dine Visma Business, Visma.net og SuperOffice data i skyen.

Priser

Prisen baseres på antall klienter og antall brukere du ønsker. Bruk av PowerAnalyze forutsetter også egen Power BI lisens. Har du ikke det fra før kan vi hjelpe deg med både lisens og installasjon. 

La oss vise deg løsningen!

Be om uforpliktende demo eller tilbud.

Be om et uforpliktende tilbud.