Tableau

Tableau er en Business Intelligence-programvare som hjelper deg å se og forstå dataene dine.

La oss ta en prat

Vi hjelper deg

Kom i gang med Tableau.

Tableau hjelper deg å transformere data til innsikt. Du kan bygge dashbords og utføre ad hoc-analyser med bare noen få klikk. Tableau kan brukes av alle, fra store globale bedrifter til små startups. 

 

Vi kan hjelpe deg med alt fra kartlegging av dine behov, innkjøp av lisenser, oppsett og implementering, til opplæring og kurser i Tableau. 

Koble til og visualiser dataene dine på få minutter. Tableau sier at de er 10 til 100 ganger raskere enn andre eksisterende BI-løsninger.

Alle kan få innsikt og analysere data med intuitiv drag-and-drop funksjonalitet. Du trenger ingen kunnskap om programmering.

Fra Excel til databaser til Hadoop til skytjenester, - utforsk den dataen du ønsker.  

Kombiner flere ulike visualiseringer av data for å få en rikere innsikt. Beste praksis for datavisualisering er tilgjengelig.

Du kan få de ferskeste tallene med en direkte tilkobling til dataene dine, eller du kan få automatisk oppdatering etter en definert plan.

Publiser et dashbord med noen få klikk og del det med hvem du vil, live på nettet og på mobile enheter.

Konsulenter i Tableau

Amesto NextBridge sine konsulenter har stor kunnskap i Tableau og kan hjelpe deg i gang. De kan bistå med alt fra lisenskjøp, implementering og oppsett, til rådgivning om best praksis og opplæring i Tableau.   

Vil du teste Tableau?

Vi kan gi deg en demo på løsningen eller tilgang til en gratis testversjon i en begrenset periode om du ønsker vite mer? Meld inn din interesse her og en av våre konsulenter vil ta kontakt med deg. 

Be om gratis demo eller testversjon

 

Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science.
Mer om Amesto NextBridge

Business Intelligence

Våre erfarne konsulenter hjelper deg med valg av BI-programvare, design av datavarehus, enterprise reporting og spesialtilpassede score- og dashboards. Hva skal til for at du kan ta bedre beslutninger?
Mer om Business Intelligence

Vil du vite mer?

La oss ta en prat.

Kontakt oss