Amesto Solutions 5 mest leste blogginnlegg i 2017

19
des

19. desember 2017

Amesto Solutions 5 mest leste blogginnlegg i 2017

Her er våre mest leste blogginnlegg i 2017. God lesning!

1. Slutt å «vansklifisere»!

Et av de eldste triksene i boka er å drukne mottakere av et budskap med vanskelige ord for å fremstå som en ekspert selv. Du har kanskje gjort det selv? Det er så fristende.

2. Så mye koster det å ikke satse på den gode kundeopplevelsen

Jeg er ikke kjent for å være verdens mest tålmodige mann. Det gjør meg til en krevende kunde. Samtidig er jeg svært lojal når jeg finner noen som leverer god service, enten det er privat, eller på jobb. Jeg vet å sette pris på en god kundeopplevelse og belønner de som leverer det.

3. Hva koster det å implementere et ERP-system?

Kostnader knyttet til ERP-systemer kan ha en overraskende effekt over det totale kostnadsbildet.

4. Ti grunner til hvorfor din virksomhet bør ha ERP-system i skyen

For 15 år siden var innkjøp av et ERP-system ensbetydende med et økonomisk mareritt for de fleste økonomisjefer. Systemene i seg selv var dyre, og når man plusset på konsulentteam, tidsoverskridelser, og dyre oppdateringer, endte man ofte opp med en løsning hvor gevinsten ikke rettferdiggjorde investeringen.

5. Slik endrer Visma.net måten du jobber på

De siste års utvikling innen økonomi- og forretningssystemer har hatt stor innvirkning på vår arbeidshverdag. Utviklingen har først og fremst trigget overgang fra manuell til automatisk prosesshåndtering. Amesto Solutions Norge er i omstilling og det som kan automatiseres må automatiseres. Det er også en utvikling som gjør at du som arbeidstaker kan fokusere på inntektsbringende handlinger.

Amesto Solutions leverer forretningssystemer som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden. Vi er en totalleverandør innen ERPCRM og HRM og er Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg