Betydningen av å ha en god plan

9
aug

9. august 2017

Betydningen av å ha en god plan

Noen kaller det et tidsskjema, andre kaller det en plan, og for noen kan det til og med være en liste. For oss er de det samme. Hvis du virkelig mener alvor med å drive virksomheten din mer effektivt, er det avgjørende at du har en god planleggingsprosess. 

Gode ​​tidsplaner er som en god motorolje.

Å lage komplekse tidsplaner for flere lokasjoner, hvor det er forskjellige skiftmønstre og ulike behov hos dine ansatte, er en kunstform. Det krever logikk, en analytisk hjerne, muligheten til multi-tasking og en klar forståelse av forretningsmålene.

Gode ​​tidsplaner er som en god motorolje. Når de jobber godt, holder de alt i orden, filteret er rent, det hjelper til med bedriftenes kontroll av kostnader, gir bedre service til kundene dine og holder staben glad. Når de ikke fungerer effektivt, vil virksomheten rustne, få slitasje og det blir mindre igjen på bunnlinjen. En god tidsplan sørger for at de riktige personene er på rett sted til rett tid, vil være innenfor budsjett og vil alltid sørge for at du har de riktig bemanning. Det vil også føre til en god kundeopplevelse, et større engasjement hos ansatte og en lønnsom bedrift.

Vi vet at det er mange forskjellige faktorer å ta hensyn til når du oppretter en tidsplan, som:

  • Har vi rett antall ansatte, veiledere og ledere på vakta?
  • Er alle våre oppgaver og skift dekket?
  • Har vi planlagt riktig for våre travleste perioder?
  • Er vi i samsvar med lovverk og bemanningsavtaler?
  • Hva skjer hvis noen ringer og sier de er syke?
  • Er vi på track med budsjett for hva vi bruker på personalkostnader?

Unngå hodepine med intelligente løsninger

Den gode nyheten for deg er at intelligente arbeidsstyringsløsninger som Quinyx kan svare på alle disse spørsmålene for deg, sparer tid, energi og sannsynligvis unngår lederne hodepine!

Faktisk viser tall fra TechNavio Global Research i 2014 at selskaper som bruker en arbeidsstyringsløsning for bemanningsplanlegging, sparer i gjennomsnitt 9 timer per uke per leder. I tillegg får kundene 20% mer tid og oppmerksomhet fra betjeningen.

Det er mange fordeler med å bruke en mobil skyløsning som Quinyx for planlegging.Disse inkluderer blant annet. å ha hele planen på ett sted (i skyen!), i stedet for flere versjoner rundt omkring. Du får muligheten til å tilpasse deg til uforutsette endringer, enklere og mer effektiv kommunikasjon med dine ansatte, og sømløs integrering med andre kjerneprosesser som lønn og budsjettering.

Det spiller ingen rolle hvilken bransje du jobber i, hvis bedriften din har den riktige størrelsen, og du planlegger regelmessig personale, er det ikke nødvendig for deg å gjøre det manuelt. Faktisk sier HR-teamet i London City Airport at siden de begynte å planlegge sine vakter i Quinyx, har de halvert tiden det tar.

Nysgjerrig på hvordan du kan bruke Quinyx i din virksomhet? Book en personlig demo eller spør våre spesialister om mer informasjon.