Hvilke steg tar dere for å sikre at dere har de mest fornøyde kundene?

15
jun

av Kristine Hofer Næss , 15. juni 2021

Hvilke steg tar dere for å sikre at dere har de mest fornøyde kundene?

Helt ærlig - Hos oss i Amesto er vi absolutt ikke perfekte, men vi har tatt mange små og store steg for å gjøre kundeopplevelse til vårt konkurransefortrinn, og ser allerede resultater på tilfredshet og mindre churn. 

Noen av hovedelementene i vår kundesentriske transformasjon er at vi har fått på plass en innsiktsplattform med agil og direkte feedback fra kundene våre, som alle medarbeidere kan bruke aktivt gjennom CRM og PowerBI. Vi har satt ambisiøse mål om kundeopplevelse i flere dimensjoner, som gjennomsyrer hele organisasjonen og kundereisen. Og i tillegg har vi mange felles kulturinitiativer for å spre og dele de gode kundehistoriene internt.

Direkte tilbakemeldinger og pulser er helt avgjørende, både fra kunder og medarbeidere, og vi ønsker hele tiden å lære og utvikle oss. Hør gjerne mer om hvordan vårt kunde-innsiktssystem fungerer i den nyeste episoden av podcasten #VoiceOfSuccess 🎧.

Og har du lyst til å høre mer om trendene innen fremtidens kundeservice, og våre steg og erfaringer fra transformasjonsreisen mot kundeopplevelse som konkurransefortrinn, inkludert feedback, data og kulturinitiativer? Da kan vi anbefale deg å se innlegget om dette på Netigate Digital Connect. Der kan du også høre andre spennende innlegg, for eksempel om hvordan engasjerte ansatte fører til engasjerte kunder, og hvordan bruke feedback til få ut potensialet i din organisasjon.

Kristine Hofer Næss

Kristine Hofer Næss

Nordic Chief Customer Officer