It's all in the details

Lønnsom og fremtidsrettet eiendomsforvaltning.

Å forvalte eiendom kan være både tidkrevende, kostbart og komplisert. Men ved bruk av smart teknologi, automatiserte løsninger og optimaliserte eiendomsløsninger sparer du både tid og penger.

Vi kaller det simplifying business. 

Teknologisk fortrinn

Med fokus på automatisering og digitale prosesser oppnår du raskt solide effektiviserings- og inntjeningsgevinster. Med teknologisk tilnærming blir du nemlig kvitt manuelle prosesser, eliminerer feilkilder og får bedre datakvalitet, enten du driver med næringseiendom, utleie, utbygging, forvaltning eller eiendomsmegling. Det betyr at du kan bruke tiden din mer effektivt, og konsentrere deg om de innbringende delene av eiendoms- og forvaltningsprosessen.

Hva vi kan bistå med:

  • Eiendomsforvaltning
  • Næringseiendom
  • Eiendomsutbygging
  • Eiendomsmegling

Teknologisk tilnærming

Forvaltning av eiendom krever ikke bare inngående fagkompetanse, men forståelse for riktig bruk av system, verktøy og prosess. Gjennom bruk av smart teknologi har vi i Amesto opparbeidet oss unik kompetanse og erfaring med drift av ulike typer eiendomsselskap og forvaltningsoppdrag, og forvalter i dag eiendomsverdier for milliarder av kroner på vegne av våre kunder.

Som en av de teknologiledende aktørene i norsk eiendomsforvaltning jobber vi aktivt med ny og smart teknologi. Vi benytter markedsledende programvareprodusenter i synergi med egne spesialtilpassede løsninger for eiendomsbransjen. På den måten ivaretar vi alle offentlige krav til dokumentasjon, drift og vedlikehold, oppbevaring og kvalitetssikring og kan tilby deg komplette systemløsninger.

Smarte løsninger

Kapasitet, bemanning og kompetanse er viktig for forutsigbarheten i alle virksomheter, men eiendomsforvaltning er et spesielt komplekst og sammensatt fagfelt som krever betydelig juridisk og økonomisk oppfølging.

Vi har lang erfaring med integrasjoner mellom egne produksjonssystemer og våre kunders støttesystemer, og tilpasser oss dine ønsker så langt det lar seg gjøre.

Fenistra

Gjennom bruk av det markedsledende verktøyet Fenistra sørger vi for kontraktshåndtering, finansieringsoversikt, IFRS-rapportering og innkreving, samt oversikt over inntekter og kostnader. Informasjon legges direkte i Fenistra, og skaper grunnlag for rapportene du trenger.

Power Analyze

Med moderne verktøy som Power Analyze vil du kunne samle inn data fra ulike kilder, og presentere relevant informasjon til relevante roller, når du måtte ha behov for det.

PowerAnalyze er nemlig en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. Den dynamiske applikasjonen kan enkelt tilpasses dine behov, og gjør at du på en visuell måte kan presentere, forklare, distribuere og tilpasse organisasjonens rapporter.

 

Visma

Visma Software er rangert blant verdens 8 største ERP leverandører. Amesto Solutions innehar den høyeste sertifiseringen fra Visma Software og er Nordens største Visma-partner. Amesto er kåret til årets Visma-partner en rekke ganger siste 15 år og leverer Visma-løsninger innen ERP, CRM og HRM som forenkler forretningsdriften for over 2000 kunder i Norge, Sverige og Danmark.

 

Eiendomsmegling

Tenk om det var mulig å til enhver tid kunne hente ut oppdaterte og nøyaktige data om eiendommene og porteføljen din? Vel, wish no more!

Med Visma Business og Fenistra får du full oversikt over økonomi, budsjettering, leiepriser, konkurransesituasjon, lønnsomhetsanalyser, forenklet støtte til driftsrelaterte oppgaver samt mindre prosjektarbeid. Med våre spesialutviklede funksjoner og rapporteringsmuligheter får du en solid eiendomsløsning som gjør at du kan hensynta leietakeres interesser og behov.

Den viktige innsikten

For å lykkes med salg og utleie av eiendom fordres det nemlig at man har kontroll på en rekke ulike elementer. Ikke bare bør man ha inngående lokalkunnskap og nasjonal markedsinnsikt, men gjerne også kontroll på hva som bygges i salgs- og utleiemarkedet, tilbud- og etterspørsel, leie- og salgstransaksjoner samt økonomiske detaljer.

Datainnsikt gir grunnlaget du behøver for å kunne fungere som både rådgiver, sparringspartner og en trygg fagperson i eie- eller leie-forholdet. Gjennom behovsanalyser, søk, kravspesifikasjoner, kontraktsforhold etc henter vi frem de beste villkårene for ditt eiendomsprosjekt. Alle transaksjoner registreres automatisk i både hovedbok og kundekontoer, og gir deg full sporbarhet.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg