Forretningsløsning for

Entreprenører.

Amesto Solutions AS tilbyr løsninger til Entreprenører og bygg & anleggsbransjen som effektiviserer økonomi, time, prosjekt og HR/HMS.  

Kontakt oss / Book demo

Entreprenør.

Gjennom årelang nærhet til entreprenør- og bygg & anleggsbransjen har vi utviklet en forretningsløsning som hjelper deg å holde kontroll på dine kjerneverdier, alt fra markedsføring og salg til prosjektplanlegging og økonomistyring.

Kontroll på byggeprosjektet

I et hvert byggeprosjekt er det avgjørende at du har kontroll på detaljene. Det gjelder både kundehåndtering, byggeteknisk og økonomisk. Fra første spadetak til ferdig leveranse er det en rekke elementer du som entreprenør må passe på.

  • Kundene må følges opp
  • Avviks- og endringsmeldinger må dokumenteres
  • Prosjektet og økonomi må styres

Sikrer kvalitet i prosjektet

Hvis prosjektstyringen og økonomien ikke er god, vil heller ikke resultatet bli godt. Entreprenører er derfor avhengige av dyktige prosjektledere og de rette systemene for å lykkes med prosjektene sine. Vi hjelper deg med å sikre kvalitet i prosjektet gjennom den bransjekunnskapen vi har tilegnet oss etter årelangt samarbeid med entreprenørbransjen.

Tjenester og rådgivning

Vi leverer konsulent- og rådgivningstjenester og kan hjelpe deg med hele spektret fra avansert løsningsarkitektur til enkle prosessforbedringer. Vi kan også ta over IT-drift, infrastruktur og support hvis du ønsker det.
Mer om tjenester og rådgivning

Kruse Smith Entreprenør

"Vi har gode relasjoner med Amesto Solutions CRM AS og etter en overgang til Visma SuperOffice Customer Service har vi fått bedre styring og kontroll på kundehåndteringen" "Det er lettere når all informasjon er tilgjengelig på ett sted!"
Les Kundereferansen
 

9 tegn på at bedriften er klar for nettskyen

En fersk undersøkelse mot 200 ledere i små og mellomstore bedrifter, viser at 30 000 virksomheter skal flytte systemer og/eller programmer til nettskyen i løpet av kort tid. Er du en av de?
Les mer

Gratis guide: 18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet

Enkel guide til hvordan du velger riktig ERP-system for din bedrift.
Les guiden

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg