Datavarehus.

Business Intelligence

Datavarehus.

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, og sammenstille og tilgjengeliggjøre dette på en slik måte at beslutningstakere på alle nivåer kan treffe bedre beslutninger.

Business Intelligence

Datavarehus.

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, og sammenstille og tilgjengeliggjøre dette på en slik måte at beslutningstakere på alle nivåer kan treffe bedre beslutninger.

Hjertet i din BI-løsning

Datavarehus.

Datavarehus er betegnelsen på en type databasesystem som søker å organisere data på en tematisk rettet måte. Med andre ord, å strukturere dataene slik at de egner seg for analytisk behandling.

Vi kan integrere og samordne din virksomhets mange forskjellige datakilder for å gi best mulig informasjonsunderlag til beslutningsstøtte på operativt, taktisk og strategisk nivå.

Design av Datavarehus

Erfarne konsulenter.

Datavarehuset er hjertet i en hver Business Intelligence-løsning, og riktig design er avgjørende for å få en velfungerende løsning. Amesto har noen av landets beste og mest erfarne konsulenter på dette området, og benytter en egenutviklet metodikk som er foredlet gjennom 20 år med utallige prosjekter. Metodikken, kalt Rask Etablering av BI Plattform (REBIP), sikrer rask og riktig implementering av et Datavarehus.

Vi kan hjelpe deg med å bygge

Et bærekraftig Datavarehus.

Skalerbart og beste praksis

Vi kan hjelpe meg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.

Kontakt oss

 

Våre tjenester omfatter:

  • Design og implementering av Datavarehus basert på Microsoft og SAS sin teknologi.
  • Dataintegrasjonstjenester basert på Microsoft, SAS og Informatica sin teknologi.
  • Helsesjekk av ditt eksisterende Datavarehus og eventuelt oppgradering til beste praksis.
  • Komplettering av Datavarehus basert på Microsoft SQL Server med komponenter fra Pragmatic Works for bl.a. automatisk dokumentasjon, monitorering og data lineage.
  • Sparringspartner på Datavarehusspørsmål eller QA.
 

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning

Machine Learning

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists
 

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning
 

BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!
Mer om BI- og rapportering
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg