HR- og Lønnskonsulenter

Consulting

HR- og Lønnskonsulenter.

Consulting

HR- og Lønnskonsulenter.

HR- og Lønnskonsulenter.

Vi har et eget team av konsulenter som har spesialisert seg på våre HR- og lønnssystemer. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsarkitektur, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon, opplæring, ledertrening og support.

Opplæring

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.  
Les mer om kurs

Lønnsberedskap

En tjeneste for bedrifter som ønsker å kjøre lønnsproduksjonen selv i Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn men har behov for en lønnsberedskapstjeneste ved sykdom og andre uforutsette hendelser.
Mer om lønnsberedskap
 

Prosjekt

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.
Mer om Prosjekt
 

Integrasjoner

Integrasjoner mellom systemene du har, eller velger, er en del av leveransen hos oss. I tillegg har vi utviklet en rekke smarte plug & play integrasjoner som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å skrive inn, eller importere samme data, i flere systemer.
Mer om integrasjoner
 

Rådgivning

Vi hjelper deg med å tegne det store bildet som omfatter hele forretningsprosessen, og gir deg grunnlaget for en plattform for fremtidig vekst på tvers av drift, sikkerhet, systemvalg, moduler og prosesser.
Mer om rådgivning

Support og Kundesenter

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.
Til support

VI HAR SYSTEMENE

Lønns- og HR-systemer.

Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønns-, HR- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.

 

Les mer om våre HR- og lønnssystemer

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg