HR- og Lønnskonsulenter

Consulting

HR- og Lønnskonsulenter.

Consulting

HR- og Lønnskonsulenter.

HR- og Lønnskonsulenter.

Vi har et eget team av konsulenter som har spesialisert seg på våre HR- og lønnssystemer. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsarkitektur, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon, opplæring, ledertrening og support.

Opplæring

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.  
Les mer om kurs

Lønnsberedskap

En tjeneste for bedrifter som ønsker å kjøre lønnsproduksjonen selv i Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn men har behov for en lønnsberedskapstjeneste ved sykdom og andre uforutsette hendelser.
Mer om lønnsberedskap
 

Prosjekt

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.
Mer om Prosjekt
 

Integrasjoner

Vi setter sammen en løsning som passer din bedrift uavhengig hvilket system du velger innen ERP, CRM, BI og HRM. Integrasjonene mellom systemene er noe du ikke trenger å tenke på - det bare fungerer! Vi anser at det er viktigst at du får en løsning som passer dine behov - resten fikser vi!
Mer om integrasjoner
 

Rådgivning

Vi hjelper deg med å tegne det store bildet som omfatter hele forretningsprosessen, og gir deg grunnlaget for en plattform for fremtidig vekst på tvers av drift, sikkerhet, systemvalg, moduler og prosesser.
Mer om rådgivning

Support og Kundesenter

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.
Til support

VI HAR SYSTEMENE

Lønns- og HR-systemer.

Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønns-, HR- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.

 

Les mer om våre HR- og lønnssystemer

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg