Trenger du hjelp av en konsulent?

Trenger du hjelp av en

Visma konsulent?

Trenger du hjelp av en

Visma konsulent?

ERP | CRM | HRM

Erfarne Visma-konsulenter.

Vi har lang erfaring og konsulenter med tyngde innen Visma programvare. Basert på vår kunnskap og erfaring rundt prosesser innen økonomi, logistikk, produksjon, HR- og lønn, utvikling og CRM vil vi samarbeide tett med deg for å beskrive, planlegge og hjelpe deg å nå dine forretningsmål.

Forretningsrådgivere

Professional.png

Vi har lang og tung erfaring og kunnskap om forretningsprosesser uavhengig systemvalg, og kan hjelpe deg med å optimalisere arbeidsflyten og se det "store bildet" av deres løsning. Vi kan hjelpe deg med bl.a.:

  • Løsningsarkitektur
  • Prosessdesign
  • Rådgivning og forretningsutvikling


Utviklingskonsulenter

Adjastable-settings.png

Vi kan blant annet bistå deg med design og utvikling av nye løsninger og integrasjoner som er utenfor standard produkt. Som eks.:

  • Utvikling av kundetilpassede komponenter og rapporter
  • Design av tekniske løsninger
  • Integrasjons-, oppgraderings- og migreringsprosjekter


Fagkonsulenter

Participation.png

Vi har egne team med Visma fagkonsulenter innen økonomi, logistikk, lønn som er spesialisert innen ulike bransjer. Vi ønsker sikre effektiv bruk av programvaren vi leverer og bistår med bl.a.:

  • For- og implementeringsprosjekter
  • Opplæring og kursing
  • Oppsett og utvikling av kunde- og bransjetilpassede prosesser


Trenger du Visma kompetanse?

Book en Visma-konsulent.

Er du i behov for hjelp av en Visma-konsulent innen f.eks. Visma.net, Visma Global, Visma Business, Visma SuperOffice eller Visma Lønn?

Book en Visma-konsulent hos oss.

Book en Visma-konsulent

Opplæring

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.  
Les mer om kurs

Rådgivning

Vi hjelper deg med å tegne det store bildet som omfatter hele forretningsprosessen, og gir deg grunnlaget for en plattform for fremtidig vekst på tvers av drift, sikkerhet, systemvalg, moduler og prosesser.
Mer om rådgivning
 

Prosjekt

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.
Mer om Prosjekt
 

Bransjer

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse systembehovene som bransjen din har.
Bransjeløsninger
 

Integrasjoner

Integrasjoner mellom systemene du har, eller velger, er en del av leveransen hos oss. I tillegg har vi utviklet en rekke smarte plug & play integrasjoner som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å skrive inn, eller importere samme data, i flere systemer.
Mer om integrasjoner

Support og Kundesenter

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.
Til support

Nordens største

Visma-forhandler.

Amesto Solutions er Nordens største Visma-forhandler og leverer Visma-løsninger til flere tusen bedrifter i hele Norden. Vi har ekspert-kompetanse på løsninger som blant annet Visma.net, Visma Business, Visma Global, Visma Lønn og Visma SuperOffice. 

Mer om forretningssystemer

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg