Add-ons til SuperOffice

Vi leverer mange tilleggs-løsninger til SuperOffice slik at du kan jobbe smartere.

Har du SuperOffice CRM har du mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke tilleggsløsninger.  

eMarketeer

Automatiser markedsaktivitetene med eMarketeer. Håndter nyhetsbrev, e-post, sms, skjema, events og sosiale medier i ett og samme verktøy. Enkel og intuitiv i bruk og integrert med SuperOffice.

Telefonintegrasjon til SuperOffice

Installer vår telefonintegrasjon til SuperOffice CRM og la systemet ”Phone Integration" føre deg direkte til riktig kontaktperson/kontaktkort når telefonen ringer. Tidsbesparende for både salg, administrasjon og support.

Online Dashboard

Dashboardrapportering med data fra SuperOffice kombinert med regnskapsdata, budsjetter eller KPI-er.

EDS (Expander Design Suite)

EDS er den perfekte verktøykassen og det overlegent mest fleksible og effektive designverktøyet for SuperOffice. Tilpass faner, felt, vis data fra eksterne systemer og automatiser arbeidsprosesser.

Online Signature

Få kontraktene signert på minutter og lagret automatisk i SuperOffice. Elektroniske signaturer kan brukes i alle situasjoner hvor håndskrevne signaturer er påkrevd, for eksempel kontrakter, tilbud, lånesøknader, leieavtaler og så videre.

Amesto DocArc

Amesto DocArc er det beste verktøyet på markedet for kategorisering av dokumenter i SuperOffice. Programmet kombinerer det kjente og fleksible fra mappestrukturer i Windows filutforsker med det enkle og brukervennlige grensesnittet til SuperOffice.

SalesScreen

Perfekt salgsmotivasjonsverktøy for salgsledere som ønsker å oppnå sine mål!

Amesto Business Search

Oppslagsverk over bedrifter i både Norge, Sverige og Danmark med import til SuperOffice CRM.

PDF manager

Konverter SuperOffice-dokumenter til PDF – enkelt, raskt og pålitelig.

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!