Hjelp til valg av CRM-løsning

Anskaffelse av nytt system kan være vanskelig. Vi har hjulpet hundrevis av bedrifter med behovsanalyse slik at de får en løsning tilpasset sine behov.

Server eller skybasert?

Å velge CRM software kan være enkelt: Det handler om å finne noen som kan hjelpe deg med å kartlegge hvilke behov du skal ha dekket. Vi har mange års bransjeerfaring, riktige CRM løsninger og kunnskapen for å hjelpe deg med å finne best løsning.

Bør du gå over til skyløsning?

I dag er ikke spørsmålet lenger om bedriften din vil flytte sine forretningssystemer opp i nettskyen. Spørsmålet er snarere når.

Integrasjoner

Vi kan levere standard integrasjon mot de fleste typer ERP system som økonomi og logistikk til SuperOffice CRM og til e-post og kalender i Outlook.

Test SuperOffice gratis

Få gratis tilgang til 1 måneds uforpliktende testversjon av SuperOffice CRM.

How to rock your CRM system

Our guest blogger David Smith from Salesscreen explains how you can get the most out of your CRM-system.

10 tips til bedre kundeservice

Vi gir deg her tips til hvordan dere kan yte enestående kundeservice og øke kundetilfredsheten.

3 tips til økt salgssuksess

Forskning har vist at selskaper kan oppnå 12% omsetningsvekst ved å forbedre salgsprosessen. Det kan være et stort potensiale i din egen organisasjon som bare venter på å bli utnyttet.

Se demo

Her kan du se ulike presentasjoner av funksjonaliteten i SuperOffice CRM. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en personlig demo.

Gamification – changing the way sales is done

Salesscreen puts the power in the sales leaders’ hands to set and customize the system as they see fit to motivate their teams. Click to read more about gamification.

Smarte add-ons til SuperOffice CRM

Vi leverer markededs beste tilleggs-løsninger til SuperOffice slik at du kan jobbe mer effektivt i ditt CRM-system. Tilpass din SuperOffice med ulike apps og add-ons og få en løsning som er optimal for din bedrifts behov. 

Sjekk ut Amesto Apps og add-ons

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!