Vi tilbyr systemer som kan hjelpe dere til mer målrettet markedsføring og øke effektiviteten i salgsteamet.

Enkelt å definere målgrupper i SuperOffice Sales and Marketing

Markeds- og kundesegmenteringsfunksjonaliteten i våre CRM systemer lar deg enkelt definere målgrupper. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder.

Fordeler ved å bruke SuperOffice CRM verktøy til å drive multikanal markedsføring:

  • Øker effektiviteten i salgsteamet
  • Øker inntjeningen gjennom et mer effektivt salgsteam
  • Øker merkevarekjennskap
  • Enkelt å drive målrettet og relevant kommunikasjon med dine kunder
  • Enkelt å definere nisjemarkeder 

En vellykket multikanalstrategi er å ha ett sett med kundedata

En vellykket multikanal-strategi betyr blant annet ett sett med kundedata på kunden uansett hvilken kanal vedkommende bruker. Som bedrift kan du dermed utnytte kanalene til det de er best egnet til, men lar det være opp til kunden hvilken kanal vedkommende vil handle eller søke informasjon. Flere kanaler kan også brukes simultant dersom et budskap ønskes forsterket gjennom å benytte for eksempel både e-post og SMS utsendelse.

CRM salgs- og markedsverktøy hjelper deg med:

  • Håndtering av salgsmuligheter
  • Håndtering av målgruppelister
  • Import fra ulike datakilder
  • Segmentering

Løsningen sørger for god informasjonsflyt fra markedsføring til salg

Du kan spore forespørsler fra potensielle kunder og videreformidle dem til selgere, slik at det reageres raskt og ingen muligheter går tapt.

Smarte add-ons til SuperOffice CRM

Vi leverer markededs beste tilleggs-løsninger til SuperOffice slik at du kan jobbe mer effektivt i ditt CRM-system. Tilpass din SuperOffice med ulike apps og add-ons og få en løsning som er optimal for din bedrifts behov. 

Sjekk ut Amesto Apps og add-ons

Automatiser markedsaktivitetene - alt i et verktøy!

Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonsverktøy for e-post, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du markedsføre dine aktiviteter på egen facebookside, automatisere kommunikasjonsløpet med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside. eMarketeer kan brukes som en egen løsning, eller integreres med SuperOffice CRM slik at du fullt ut kan utnytte mulighetene for automatisering, leadsgenerering og kundekommunikasjon. Her får du alle funksjoner i en pakke, ingen separate moduler, all funksjonalitet følger med.

Les mer om mulighetene i eMarketeer her: 

e-post

Nyhetsbrev

e-post marketing, eDM, kommunikasjonsløp

Kurs

Events

Eventhåndtering, skjemaer, evalueringer

Kampanjer

WEB

Leadsgenerering og landingssider

Sosiale medier

Facebook

Facebook marketing, landingssider

Sms

Mobil

Mobil marketing, eventreminder

Lyst til å teste eMarketeer? Bestill en gratis testbruker!

Test utsendelser, publiser event-, web- og Facebook sider, og se hvor enkelt det er å designe kule nyhetsbrev og landingssider i eMarketeer. 

Hvordan fungerer det?

Send inn dine opplysninger, du blir kontaktet for en kort gjennomgang av funksjonaliteten slik at du får en grunnleggende forståelse av hvordan eMarketeer fungerer. Deretter får du tilgang til en prøvekonto slik at du kan teste selv. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med oss for personlig demo på salg@amesto.no.

PC world logoSuperOffice - best i test

SuperOffice Online er kåret som best i test av PC World (Nr. 47, 12. desember 2014).

«Det er en helt egen følelse å jobbe i SuperOffice med det velpolerte brukergrensesnittet og de oversiktlige funksjonene».  Last ned artikkelen og les mer om hvorfor SuperOffice Online gikk av med seieren.