Ny løsning for e-handel?

Nettbutikk og eShop

Systemer for deg som driver nettbutikk.

Nå kan du få webshop/nettbutikk, produktkatalog og hjemmeside integrert mot ditt Visma ERP-system.
 

Nettbutikk og eShop

Systemer for deg som driver nettbutikk.

Nå kan du få webshop/nettbutikk, produktkatalog og hjemmeside integrert mot ditt Visma ERP-system.
 

Løsninger innen

Nettbutikk / eShop / E-handel.

Integrasjoner

Det stilles i dag høye krav til de som ønsker å ha gode og effektive nettløsninger, både med tanke på netthandel og vanlige nettsider. Et ord som ofte går igjen er kostnadseffektivitet. Med andre ord, man trenger en løsning som gjør at man kan bli presentert på en profesjonell måte uten å måtte bruke «evigheter» på å holde nettsidene oppdatert. Det er her integrasjoner kommer i større og større grad inn i flere bedrifters hverdag.

Kostnadseffektiv webshop

Det er mye å spare ved å sette opp en god integrasjon da den sparer bedrifter for mangfoldige arbeidstimer i løpet av et år. Mange sparer opptil flere årsverk med en god integrasjon da de slipper å taste inn ordre manuelt. Den kostanden man tar ved å sette opp en integrasjon mot nettløsningen kan fort vise seg å bli en veldig riktig og viktig investering på lang sikt.

NETTBUTIKK INTEGRERT MED DITT ØKONOMI ELLER CRM SYSTEM

Med en integrasjon så tar man i bruk all den data som allerede eksisterer i din Visma løsning og «speiler» den ut på nettet tilpasset nettsidens utseende, man slipper derfor å jobbe med datainnhold dobbelt.
Integrasjonen kan også kommunisere toveis, hvilket betyr at data som kommer inn gjennom nettløsningen også kan lagres i et ERP eller CRM system uten at det medfører ekstra manuell jobb for de som måtte sitte på dette ansvaret.

AMESTO SOLUTIONS LEVERER FLERE FORSKJELLIGE E-HANDELS LØSNINGER

Les mer om bl.a. Gurusof og Kréatif eller kontakt oss, og vi vil rådgi deg til riktig løsning basert på deres behov!

Mulighetene er store og du kan få alt fra en enkel webshop til fast lav månedspris til en kompleks spesialtilpasset løsning med skreddersydd design - og alt der i mellom :-)

 

Gurusoft

En av markedets mest fleksible og skalerbare plattformer for PIM og e-handel. Vårt mål er å ha den mest fleksible og skalerbare e-handelsplattformen for detaljhandel (B2C) og bedriftskunder (B2B).
Mer om Gurusoft

Kréatif

Kréatif er en nettbutikk som integreres mot ditt Visma.net ERP-system eller SuperOffice CRM-system. Løsningen kan bygges enkelt i en Basic versjon eller Exclusive med alle funksjoner du kan tenke deg.
Mer om Kréatif

Hvilken løsning passer for deg?

La oss hjelpe deg med å velge.

Det finnes mange leverandører på markedet innen e-handel og webshop-løsninger. Amesto Solutions leverer løsninger fra noen av de beste i Norge på e-handel og kan hjelpe deg med å velge en løsning som er tilpasset din bransje. La oss hjelpe deg med kartlegging av dine behov!

Kontakt meg

 

    

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg