Nettbutikk / eShop

Det stilles i dag høye krav til de som ønsker å ha gode og effektive nettløsninger, både med tanke på netthandel og vanlige nettsider. Et ord som ofte går igjen er kostnadseffektivitet. Med andre ord, man trenger en løsning som gjør at man kan bli presentert på en profesjonell måte uten å måtte bruke «evigheter» på å holde nettsidene oppdatert. Det er her integrasjoner kommer i større og større grad inn i flere bedrifters hverdag.

Nettbutikk integrert med ditt økonomi eller CRM system

Med en integrasjon så tar man i bruk all den data som allerede eksisterer i din Visma løsning og «speiler» den ut på nettet tilpasset nettsidens utseende, man slipper derfor å jobbe med datainnhold dobbelt.

Integrasjonen kan også kommunisere toveis, hvilket betyr at data som kommer inn gjennom nettløsningen også kan lagres i et ERP eller CRM system uten at det medfører ekstra manuell jobb for de som måtte sitte på dette ansvaret.

Kostnadseffektivt

Det er mye å spare ved å sette opp en god integrasjon da den sparer bedrifter for mangfoldige arbeidstimer i løpet av et år. Mange sparer opptil flere årsverk med en god integrasjon da de slipper å taste inn ordre manuelt. Den kostanden man tar ved å sette opp en integrasjon mot nettløsningen kan fort vise seg å bli en veldig riktig og viktig investering på lang sikt.

Amesto Solutions leverer flere forskjellige e-handels løsninger

Les mer om Kréatif , Gurusoft og Zpider eShop eller kontakte oss, og vi vil rådgi deg til riktig løsning basert på deres behov! Mulighetene er store og du kan få alt fra en enkel webshop til fast lav månedspris til en kompleks spesialtilpasset løsning med skreddersydd design - og alt der i mellom :-)    

Kréatif

Kréatif er en nettbutikk som integreres mot ditt Visma.net ERP-system eller SuperOffice CRM-system. Løsningen kan bygges enkelt i en Basic versjon eller Exclusive med alle funksjoner du kan tenke deg.

Gurusoft

En av markedets mest fleksible og skalerbare plattformer for PIM og e-handel. Vårt mål er å ha den mest fleksible og skalerbare e-handelsplattformen for detaljhandel (B2C) og bedriftskunder (B2B).

Visma Zpider eshop

Med Visma Global eller Visma Business i bunnen er det svært enkelt å åpne og administrere en nettbutikk. Selve funksjonaliteten ligger i økonomisystemet, mens Visma Zpider eShop sørger for at kundene får en brukervennlig og trygg netthandel.

Prat med oss!

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!