Skyløsninger / Cloudløsninger

Få full kontroll med et komplett og web-basert løsning. Jobb smartere med en skalerbar og kostnadseffektiv forretningsløsning - der du er!  Vink farvel til kostbare servere, backup rutiner og tidkrevende installasjoner. Fra nå av kan du ha alt lagret sikkert i nettskyen. Vi leverer økonomisystemer, CRM-systemer, prosjekt-, time-, og reiseregningsløsninger som SaaS og webbaserte løsninger.

Visma.net

Visma.net er en komplett, nettbasert økonomiløsning for bedrifter i alle størrelser. Samle all forretningdata i én og samme løsning. Tilgjengelige hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Visma.net Logistics

Full kontroll - Økt fortjeneste - Balansert lagerbeholdning. Med Visma.net Logistics kan du revolusjonere lagerstyringen i din bedrift.

SuperOffice CRM

SuperOffice støtter dine forretningsprosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Vinner av PC Worlds "Best-i-test" 4 ganger. Finnes både som abonnementsløsning og for installasjon på egen server.

SuperOffice Pocket CRM

Med en mobil applikasjon har du hele din CRM database på din smartphone eller mobile enhet. Få tilgang til alle kunder, alle møter, dine kollegers kalendere, åpne salgsmuligheter så vel som dokumenter.

Visma.net Expense

Visma.net Expense er et nettbasert reiseregning- og utleggsrefusjonssystem. Løsningen gjør det enkelt for ansatte å føre korrekte reiseregninger. Integreres mot ditt Visma system.

Visma Severa

Visma Severa er en moderne SaaS-løsning (Software as a Service) som kombinerer prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.

Supplier Portal

Aksesspunktløsning for alle EHF-meldinger

Visma.net Byrå

Skybasert bransjeløsning for det moderne regnskapsbyrå. Visma.net Byrå er sentralen som kobler sammen ulike økonomiverktøy og samler all viktig kundedata på ett og samme sted. Hele byrået og hver enkelt medarbeider kan dermed strukturere sine oppdrag og effektivisere arbeidet.

eMarketing

Automatiser markedsaktivitenene med eMarketeer. Håndter e-post markedsføring, nyhetsbrev, sms, skjema, event og sosiale medier i ett og samme verktøy. Enkel og intuitiv i bruk og integrert med SuperOffice.

Prat med oss!

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!