Vi leverer rapporterings- og analyseverktøy tilpasset både små og store bedrifter.

Uansett om dere har behov for et enkelt rapporteringsverktøy eller avansert rapportering og analyse har vi løsninger for dette. Du kan også utvide med funksjonalitet som hjelper dere med budsjetteringsprosessen. Løsningene integreres mot ditt økonomi- og lønnsystem.

Amesto Analyze

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente "hvilke tall du vil" fra ditt Visma Global eller Visma Business system.

Onestop Reporting

OneStop Reporting er en rapporterings- og budsjetteringsløsning som er 100 prosent integrert med en rekke økonomisystemer.

Visma Rapportering

Systemet er en webbasert rapporteringsløsning med enkelt brukergrensesnitt og leveres med ferdige Integrasjoner mot andre Visma systemer som for eksempel Visma Business, Visma Global og Visma Lønn.

SuperOffice Analyze

SuperOffice Analyze er et funksjonsrikt analyse- og rapporteringsverktøy som er enkelt i bruk. Det henter data fra en eller flere kilder og slår sammen dataene inn i enkle og oversiktlige rapporter.

Referanser: 

Les flere referanser her

Børset & Bjerkset Entreprenør

"Vi har brukt Amesto Solutions som samarbeidspartner siden 2008. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet og oppfølgingen fra Amesto Solutions i Trondheim. Spesielt kan nevnes Amesto Solutions Supportsenter, som svarer raskt på alle henvendelser, både web og telefon. Vi har også fått skreddersydd en egen rapport i Amesto Analyze. Vi anbefaler gjerne Amesto Solutions til andre både innen økonomi, lønn og rapportering."

May Sølvi Kosberg, Økonomiansvarlig

Music Retail Norway

"Amesto Analyze er svært enkel i bruk, og gir meg tilgang til alle data jeg trenger for å utnytte informasjonen som ligger i Visma til å analysere driften vår!"

Thor Eivind Westheim, Controller og styremedlem

Skiforeningen

”Visma Business er et meget  fleksibelt og brukervennlig system. Supplert med Amesto Analyze får vi all informasjon tilpasset det nivået vi ønsker. Amesto Solutions har profesjonelle konsulenter med høy kompetanse og et ønske om å bidra til en enklere hverdag for oss ”tallknusere”. Vi er veldig godt fornøyd med Amesto Solutions og stiller gjerne opp som referanse!”

Ellen L’orange, Økonomisjef

Prat med oss!

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!