<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

BESTILL MIGRERING

Amesto Migreringsmetodikk.

Vi i Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP system Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Visma Business NXT.  For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi også en trinnvis skyovergang, der man forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur og -løsninger samtidig som man flytter til skyen.

Vi ser at våre kunder oppdager raskt at en skyplattform vil dekke deres behov, og ville gjøre at de kunne jobbe raskere, uten nedetid, ha kontinuerlig forbedringer av systemet, være mobile samt alle de fordelene en skytjeneste har gi dem. Samtidig ville en migrering til Visma Business NXT gi et mer moderne forretningssystem, med mer effektive arbeidsprosesser, tilgang til flere funksjoner, og bedre brukervennlighet.

Ved å migrere ERP systemet til skyen vil bedriften kunne få en mer fleksibel og stabil drift, uten eksempelvis bekymring rundt å stenge ned produksjonen i lengre perioder ved systemoppgraderinger. Visma Business NXT gir også et mer intuitivt brukergrensesnitt, tilgang til blant annet AI-funksjoner, sanntidsanalyser og visualiseringsverktøy som legger til rette for spennende innovasjon og forretningsutvikling.

Last ned PDF: Slik migrerer vi deg fra Visma Business til skybaserte Visma Business NXT

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9359