Kurs og opplæring

Amesto Academy.

Amesto Academy

Kurs og opplæring.

Vi har flere nyttige kurs i løpet av året og holder kurs i de løsninger vi leverer, som for eksempel Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn, Visma Business, Visma Global, SuperOffice og 4human HRM og Sympa HR. I tillegg skreddersyr vi bedriftsinterne kurs tilpasset din bedrift.  

For standard Visma produktkurs innen regnskap og lønn samarbeider vi med Visma Kurssenter. Har du lyst å lære mer om Microsoft sine BI løsninger har vi flere titalls online kurs å velge mellom.  

Bedriftstilpasset kurs.

Vi kan tilpasse denne type kurs etter bedriftens egne behov og rutiner, eller ut fra hvilket system dere har. Et bedriftstilpasset kurs kan være aktuelt hvis:

  • Det er flere som har behov for samme informasjon
  • Dere har store reisekostnader for å komme til våre lokaler
  • Dere ønsker seminaret holdt en spesiell dag, helg eller på kveldstid
  • Dere ønsker vektlegging på bedriftens egne rutiner eller skreddersydde system

Send forespørsel til salg@amesto.no og vi setter sammen et tilpasset kurs til dere. 

Produktkurs

Visma | SuperOffice | Microsoft

Vi kan tilpasse og lage egne kursopplegg til bedrifter som ønsker spesialtilpassede kurs i de løsningene vi leverer, som f.eks. Visma Business, Visma Global, Huldt & Lillevik, Visma.net, Visma Lønn, ClockWork, Power BI med flere. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer. 

VISMA KURS

For standard klasserom produktkurs i programvare fra Visma samarbeider vi med Visma Kurssenter. For bedriftstilpassede kurs, send forespørsel til Amesto Solutions.  

Forespørsel om Visma kurs >>>


SUPEROFFICE KURS

Vi holder standardkurs i SuperOffice i forbindelse med implementering, oppgradering eller dersom du har nyansatte som trenger opplæring. Ta kontakt med oss og be om tilbud på kurs. 

Send forespørsel


Intensivkurs for operative ledere

Fra Onboarding til Offboarding.

Er du en leder eller HR-ansatt og har behov for en effektiv og grundig gjennomgang av de ulike HRM prosessene fra start til en slutt ved en ansettelse? Meld deg på intensivkurs på web på under 1 time! Kurset blir tilsendt på mail.

Pris: 690 NOK

Meld deg på kurs

Seminar og kundeforum

Vi holder en rekke kundeforum og seminarer for våre kunder i løpet av året. Følg med her for aktuelle arrangementer, både hos oss og hos våre partnere.
Seminar og kundeforum
 

Webinar

Vi legger stadig ut nye webinarer innenfor hele tjenestespekteret. De er gratis, og du kan også stille spørsmål underveis i chatten.
Sjekk ut siste webinarer