<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash 1920x607-Recovered

SE WEBINARET ON-DEMAND

Hvordan lykkes med Power BI? Fallgruver du bør unngå når du starter Power BI-reisen.

ON-DEMAND WEBINAR

Hvordan lykkes med Power BI?

Informasjonssamfunnet vi lever i genererer enorme mengder data hvert år. For de fleste bedrifter ligger informasjonen spredt i forskjellige kildesystemer og Excel-ark, og verdien du får ved å gjøre om data til innsikt er ennå ikke frigitt. Det er mye du bør tenke på når du skal i gang med Power BI og fallgruvene er mange, men verdien man får ut i andre enden kan være enorm.

En god datamodell er grunnmuren i en god innsiktsløsning, og derfor er det viktig å gjøre et godt grunnarbeid i starten. Datavisualisering handler om å gjøre data om til innsikt og sørge for at innsikten blir presentert på enklest mulig måte. Visualiseringer av dårlig kvalitet kan derfor føre til forvirrende budskap eller til og med ineffektive/feilbaserte beslutninger. Selv om både datamodellen og visualiseringene er gode, må man likevel sørge for at bedriften er moden nok til å ta beslutninger basert på innsikten, og ikke minst, at datasikkerheten blir ivaretatt

I dette webinaret skal vi gå gjennom noen fallgruver du bør unngå når du skal samle dataene dine i en Power BI løsning. Ikke minst, skal vi komme med et par tips om hvordan du kan legge et best mulig grunnlag for en brukervennlig og produktiv innsiktsløsning, som hjelper deg å utnytte dataene til sitt fulle potensiale.

Fyll inn skjemaet og se webinaret.

Agenda

  • Fem steg mot en bedre datamodell
  • Hvordan kommunisere data mer effektivt med visualisering
  • Hvordan sette kurs og sikre verdiskapningen i Power BI

 

 

 

 

 

 

 

I dette webinaret møter du:

Les mer om foredragsholderne ved å trykke på bildene av dem.

Elisabeth Karlsen

Elisabeth Karlsen

Business Intelligence-konsulent
Amesto TechHouse 

Adrian Sandvik

Adrian Sandvik

Business Intelligence-konsulent
Amesto TechHouse

Om Elisabeth

Elisabeth Karlsen jobber som Business Intelligence konsulent for Amesto TechHouse sitt innsikts-team. Hun brenner for å bygge bro mellom teknologi og forretning, og fokuserer på å finne ut av og sette seg inn i kundens faktiske problemstilling for å hjelpe de å skape et bedre grunnlag for beslutningsstøtte. Hun har erfaring som Power BI-utvikler fra ulike prosjekter og er dedikert til å hjelpe kundene med å skape verdifull innsikt som hjelper de å nå sine bedriftsmål.

 

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Om Adrian

Adrian er en business intelligence konsulent i Insight-teamet til Amesto TechHouse. Han har master i samfunnsøkonomi, og liker å se økonomiske sammenhenger og det store bildet. Interessen for krysningspunktet mellom teknologi og økonomi motiverte han til å videre studere med et årsstudium i informasjonsvitenskap. Ved Microsoft University har han sertifiseringene Azure Data Engineer og Power BI Analyst.