<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

hjartformad-guldballong-framfor-ansiktet

MELD DEG PÅ WEBINAR

SuperOffice + HubSpot = Sant ❤️

WEBINAR

SuperOffice + HubSpot = Sant! ❤️

Oppdag fordelene ved å integrere SuperOffice CRM med HubSpot Marketing Hub!

HubSpot er en av verdens beste marketing automation løsninger og blant annet et perfekt verktøy for deg som jobber med inbound marketing! Bruker du SuperOffice i dag og er nysgjerrig på mulighetene med å integrere SuperOffice og HubSpot for å få salg og markedsavdelingen til å jobbe tettere sammen? I dette webinaret får du vite mer om hvorfor SuperOffice + Hubspot = sant og hvordan du kan forbedre effekten av markedsføringen din.

Du melder deg på via skjemaet under. 

Meld deg på webinaret.

Dato og tid

Torsdag 30. mars, klokken 10:00
Lengde: 30 minutter + Q&A

Sted

Webinaret holdes på streamingplattformen TwentyThree. 

Agenda

  • Kort introduksjon til HubSpot og SuperOffice
  • Skap bedre salgsresultat gjennom å bryte ned siloer mellom salg og marked
  • Automatiser salgs- og markedsføringsprosesser for å spare tid og ressurser
  • Skaff en helhetlig oversikt over kundene dine, inkludert deres kjøpsatferd og interaksjoner
  • Mål ROI på marketing 

Dette webinaret vil gi deg verdifull innsikt i hvordan SuperOffice CRM og HubSpot Marketing er skapt for å kobles sammen for å forbedre salgs- og markedsføringsprosesser. Meld deg på og ta det første steget mot å øke salget og forbedre markedsføringseffektiviteten din!

I dette webinaret møter du:

Les mer om foredragsholderne ved å trykke på bildene av dem.

David Aleksandersen

David Aleksandersen
Sales Director / Senior Business Advisor
Amesto Growth

Skjermbilde 2023-03-09 kl. 12.45.32

Marie Elvestrand
Nordic HubSpot Lead
Amesto Solutions

Om David

David Aleksandersen er salgssjef og senior forretningsrådgiver i Amesto Growth. Han er utdannet ved Høgskolen i Østfold, avdeling for informatikk, tilsvarende en bachelor i Software Design og Multimedia, og han har også etterutdanning i kommunikasjon fra Universitetet i Bergen. David har over 20 års erfaring innen salg, markedsføring og ledelse, både nasjonalt og internasjonalt. Før han begynte i Amesto Growth jobbet han blant annet som forretningsrådgiver i MarkedsPartner, markedssjef i Dataton AB og daglig leder i Smart Simulation AS.

Om Marie

Marie har lang erfaring fra IT-bransjen i Norge og Sverige. Hun har hatt ulike roller innen salg, konsulent, prosjektledelse, serviceledelse og vært med på å bygge opp Customer success i Amesto. Nå skal hun bygge ut CRM-tilbudet i Amesto gjennom å tilby HubSpot. Marie brenner for gode kundeopplevelser og sosial bærekraft.