en del av Amesto Solutions

Amesto Firstpoint.

Vi har spesialisert oss på Managed services, Azure driftstjenester, Data protection- og GDPR-tjenester, Office 365, Power BI, infrastruktur og integrasjoner. 

Amesto Firstpoint er en del av Amesto konsernet.

Amesto Firstpoint.

Vi har spesialisert oss på Managed services, Azure driftstjenester, Data protection- og GDPR-tjenester, Office 365, Power BI, infrastruktur og integrasjoner. 

Amesto Firstpoint er en del av Amesto konsernet.

OFFICE 365, DRIFTSTJENESTER OG INTEGRASJONSPLATTFORM

Amesto Firstpoint.

Amesto Firstpoint tilbyr løsninger innen IT-drift (Azure), infrastruktur, integrasjoner, samhandlingsverktøy (Office365) med tilhørende verdiskapende tjenester innen BI og Data protection. 

Som kunde hos oss får du tilgang til en moderne, sikker plattform og en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. 

Office365 og Azure

Support.

Support på alle tjenester innen LOIS produktportefølje, som bl.a. Office 365 og Azure driftstjenester og IT-infrastruktur. 

Registrer supportsak  Fjerndrift 

Del av Amesto Solutions

Firstpoint ble en del av Amesto Solutions konsernet i 2017. 

- Sammen med Firstpoint er vi nå i stand til å levere en fullskalatjeneste som bringer kunden trygt opp i skyen, der de kan ta ut gevinsten i form av økt tilgjengelighet for sine kunder og ikke minst en økt effektivitet og høyere produktivitet.

Jan Erik Kaasa, konsernsjef i Amesto Solutions.

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint holder til i Bergen og Oslo og leverer våre tjenester i hele Norden. Vår viktigste samarbeidspartner er Microsoft. Gjennom våre mange Azure, Office 365 og Power BI leveranser til mange fornøyde kunder er vi stolte av kompetansen til våre konsulenter. Driftsløsningene, integrasjonsplattformen og kontorstøttesystemene har vi videreutviklet til pakketerte, skalerbare tjenester som også inkluderer support.

Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft Office 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om O365 Modern Workplace

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte dine Visma-applikasjoner i skyen. Du slipper å tenke på oppgraderinger, serverdrift eller sikkerhet og du kan jobbe hvor du vil, når du vil!
Mer om Modern Infrastructure
 

Sikkerhet

Alle datasystemer (fra mobilappene dine til forretningsapplikasjoner) er i dag direkte eller indirekte tilknyttet Internett. Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data?
Les mer

Drift

Ved å flytte IT driftsmiljøet til skyen flytter du kapital-kostnader over til operasjonelle kostnader. Du betaler kun for faktisk bruk. Inkludert i vår IT-driftstjeneste ligger også support, brukerstøtte og tilgang til kundeportal som sikrer effektiv kommunikasjon.
Mer om IT-drift

Power BI

Power BI er en skybasert Business intelligence løsning som gir deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av bedriftens data. Løsningen er utviklet av Microsoft.
Mer om Power BI
 

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet

Abonner på en IT-avdeling

Hos oss får du en egen IT-avdeling som kan hjelpe deg med alt fra drift og PC'er, til å jobbe mest mulig effektivt i Office 365.
Les mer

LURER DU PÅ NOE? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg.