BI- og rapporteringssystem

Moderne og skybaserte

BI- og Rapporteringssystem

Business Intelligence gir både ledelse og de ansatte større innsikt i dataene dere allerede har og besitter. Sanntid av analyser og nøkkeltall kan vises med god innsikt når som helst og hvor som helst.

Book møte / demo

Innsikt gir bedre beslutningsgrunnlag

BI- og Rapporteringssystem

For å ta de rette beslutningene må man ha den nødvendige innsikten basert på fakta og ikke bare magefølelse. Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!

Løsningene henter data fra ulike datakilder og du får ferske tall presentert ved kun få tastetrykk. Dette hjelper deg med å ha full kontroll på bedriften og grunnlaget du trenger for de riktige beslutningene. 

Power BI

Power BI er en skybasert Business intelligence løsning som gir deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av bedriftens data. Løsningen er utviklet av Microsoft.
Mer om Power BI

Onestop Reporting

Med OneStop Reporting får du en skreddersydd løsning, sømløst integrert med ditt ERP-system, som imøtekommer dine behov innenfor rapportering, budsjettering og analyse.
Mer om Onestop Reporting
 
 

Visma Rapportering

Systemet er en webbasert rapporteringsløsning med enkelt brukergrensesnitt og leveres med ferdige Integrasjoner mot andre Visma systemer som for eksempel Visma Business, Visma Global og Visma Lønn.
Mer om Visma Reporting

Amesto Analyze

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente "hvilke tall du vil" fra ditt Visma Global eller Visma Business system.
Mer om Amesto Analyze

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg