PowerAnalyze

Power BI for Visma Business.

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som gir deg rask og enkel tilgang på den innsikten du har behov for fra dine data i Visma Business.

 

Bestill demo

Simplifying insight

Få bedre innsikt i dine data fra Visma Business.

Er du lei av å samle rapporter fra en rekke ulike Excel-ark og sammenstille data fra ulike kilder til ulike roller i bedriften? For å ta de riktige strategiske beslutningene trenger du et godt analyseverktøy, som sikrer pålitelig, fullverdig og lett tilgjengelig datainnsikt. 

Med PowerAnalyze får du en selvbetjent løsning med tilgang til et sett av ferdige rapporter som gir deg den informasjonen du trenger å se fra dine Visma Business data når du har behov for det.

Rask implementering.

Et BI- prosjekt kan være stort og tidkrevende. Du må hente data, klargjøre data for analyse, bygge datamodeller, utføre kalkulasjoner, visualisere data i en rapport, dele data, og helst bygge oversiktlig dashboard. I Power Analyze har vi gjort alt dette for deg. Løsningen kobles på få timer opp på din Visma Business løsning og er klar til bruk. 

 

Optimalisert rapporterings- og regnskapstjenesteflyt

Med et moderne verktøy som Power Analyze har du tilgang til alle dine data fra Visma Business og kan presentere relevant informasjon til relevante roller, når du måtte ha behov for det. PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. 

Den dynamiske applikasjonen kan enkelt tilpasses dine behov, og gjør at du på en visuell måte kan presentere, forklare, distribuere og tilpasse organisasjonens rapporter. Rapportene kan oppdateres automatisk, og utformes på lettfattelige måter. Brukerterskelen er lav, og rapporter kan utforskes og tilpasses av selv de minst tekniske brukerne. 

Power Analyze er i all ydmykhet en av de enkleste og raskeste måtene du kan få tilgang til dine Visma Business data på. Løsningen gjør at du får samlet alt på et sted, og du får en brukervennlig oversikt- uansett hvor du befinner deg. Informasjonen er nemlig tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, og uavhengig av om man er på laptop, mobiltelefon eller nettbrett. Det skulle kanskje bare mangle, i vår teknologiske tidsalder?  

Hvorfor PowerAnalyze?

  • Markedsledende teknologi gjennom Power BI.
  • Standard funksjonalitet og god brukervennlighet.
  • Enkelt å presentere, distribuere og tilpasse rapporter.
  • Enkel bruker- og tilgangsstyring.
  • Forutsigbare kostnader.

Raskt & enkelt

  • Du er raskt i gang, og får dine Visma Business data tilgjengelig i skyen på den plattform som passer deg.
  • Skyløsning, du slipper tenke på vedlikehold og oppdateringer, det er inkludert.
  • Uendelige muligheter for videre utvikling.

Hva er PowerAnalyze?

Rapportering for Visma Business.

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. I løsningen får du også Amesto Analyse, en Excelbasert modul for budsjett- og prognose. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot Visma Business Finans og Logistikk og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Du får en ferdig pakketert «Out-of-the-box» standard løsning som på få timer kobles mot din Visma Business. Du får raskt og enkelt tilgang på et bibliotek med dine viktigste rapporter.

PowerAnalyze er bygget på Power BI, men isteden for å bruke uendelig med tid å tilpasse og lage egne rapporter, får du et bibliotek med ferdige standardrapporter, tilgjengelige på alle plattformer, tilpasset dine nøkkelpersoner.

Ferdig etablert uttrekk av data fra Visma Business som gir deg et rikt grunnlag for innsikt og analyse.

AnalySe

Inkludert i løsningen får du også tilgang til Analyse modulen Budsjett og Prognose. Analyse er et Excelbasert rapporteringsverktøy som gjennom mange år vært det prefererte rapporteringsvalget for flere hundre av våre Visma Business kunder.   

Priser

Prisen baseres på antall klienter og antall brukere du ønsker. Bruk av PowerAnalyze forutsetter også egen Power BI lisens. Har du ikke det fra før kan vi hjelpe deg med både lisens og installasjon. 

Jeg ønsker pristilbud

Se video

Rask omvisning i PowerAnalyze.

I denne videoen gir Hugo Stellberg deg en rask omvisning i PowerAnalyze. På bare 1-2 dager kan du få tilgang til en moderne applikasjon for rapportering som gir deg gode muligheter for «drilldown», analyser og selektering av dine Visma business data i skyen.

 

 

Kjell Bernt Kalland, Adm. dir i Armaturjonsson AS

"Det er lite som slår månelandingen, men PowerAnalyze er et stort steg for Armaturjonsson. Vi får god oversikt over de dataene vi har i våre kjernesystemer og god visualisering gir mange flere personer i organisasjonen tilgang til dataene, da tall i tabeller ofte kan oppleves mindre interessant."

La oss vise deg løsningen!

Be om uforpliktende demo eller tilbud.

Be om et uforpliktende tilbud.