Forretningsløsning tilpasset din bransje

"It’s all in the details”

Bransjeløsninger.

Hver bransje sine behov

Spesialister på bransjeløsninger.

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse ulike bransjers systembehov. I Amesto benytter vi markedsledende programvareprodusenter i synergi med egne spesialtilpassede løsninger for en rekke bransjer.

Vi har egne team med spesialister som kan hjelpe deg med alt fra rådgivning, strømlinjeforme prosesser, løsningsforslag og systemvalg til integrasjoner, installasjon og support. 

 

Eiendomsforvaltning

Å forvalte eiendom kan være både tidkrevende, kostbart og komplisert. Men ved bruk av smart teknologi, automatiserte løsninger og optimaliserte eiendomsløsninger sparer du både tid og penger. Vi benytter markedsledende programvareprodusenter i synergi med egne spesialtilpassede løsninger for eiendomsbransjen.
Løsning for Eiendomsforvaltere
 

E-commerce

Forretningsløsning for Handel & Grossist bedrifter. Effektiv økonomi, rapportering, lagerstyring, innkjøp og logistikk.
Mer om Handel & Engros
 

Abonnement

Vi har komplette systemer for selskap som har en eller annen form for abonnementsfakturering. Løsningen dekker behovene innen økonomi, logistikk, rapportering, abonnementsfakturering og CRM/kundeservice.
Mer om abonnementshåndtering

Entreprenør

Forretningsløsning tilpasset entreprenørbransjen som hjelper deg å holde kontroll på dine kjerneverdier, alt fra markedsføring og salg til prosjektplanlegging og økonomistyring.
Mer om Entreprenør

Handel og Engros

Forretningsløsning for Handel & Grossist bedrifter. Effektiv økonomi, rapportering, lagerstyring, innkjøp og logistikk.
Mer om Handel & Engros

Tjenesteytende

Vi har løsninger som dekker behovene, uansett om du er et større konsulentfirma med behov for avansert ressursplanlegging eller en mindre entreprenør med behov for et enkelt time-, service- og vedlikeholdssystem.
Mer om tjenesteytende

Shipping

Skal du ha IT på skip? Vi har lang erfaring med levering av IT-løsninger til rederier og shipping bransjen.
Mer om Shipping

Industri- og Produksjon

Uansett om du har behov for enkel eller avansert logistikk, eller om du har komplekse behov innen industri eller produksjon/MPS? Vi kan hjelpe deg.
Mer om Industri og Produksjon
 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg