Forretningsløsning tilpasset din bransje

Forretningsløsning tilpasset din bransje

Våre bransjeløsninger.

Forretningsløsning tilpasset din bransje

Våre bransjeløsninger.

Hver bransje har unike krav

Spesialister på bransjeløsninger.

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse ulike bransjers systembehov.

Bransjekunnskap innen en rekke bransjer

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har mange smarte løsninger og tilleggssystemer, dyktige konsulenter og utviklere som kan tilpasse prosesser til din bransje og dine behov. Vi er også eksperter på integrasjon dersom du f.eks. har et eget bransje- eller forsystem du vil ha integrert med våre løsninger innen ERP, CRM og HRM.

Kontakt oss for mer informasjon

Egne team som kan din bransje

Vi har egne team som har spesialisert seg på våre bransjeløsninger. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsforslag, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon og support.

Rådgivning til mer effektive prosesser

Våre konsulenter kan hjelpe deg med å strømlinjeforme prosesser som er spesielle for din bransje eller din bedrift. En tilpasset bransjeløsning kan bestå av alt fra spesialtilpassede komponenter til en komplett bransjeløsning tilpasset dine spesifikke behov. 

Våre bransjeløsninger.

Her finner du noen av de bransjeløsninger vi har i dag. I tillegg har vi bransjekunnskap innen en rekke andre bransjer.
Sjekk våre referanser eller ta kontakt med oss på salg@amesto.no dersom du vil vite mer. 

 

Abonnement

Vi har komplette systemer for selskap som har en eller annen form for abonnementsfakturering. Løsningen dekker behovene innen økonomi, logistikk, rapportering, abonnementsfakturering og CRM/kundeservice.
Mer om abonnementshåndtering

Eiendomsforvaltere

Skreddersydd løsning for Eiendomsbransjen. Et komplett forretningssystem integrert med deres løsning for eiendomsforvaltning som dekker alle behov innen økonomi, rapportering, lønn og CRM.
Løsning for Eiendomsforvaltere

Eiendomsmeglere

Vi hjelper eiendomsmeglere til å jobbe enklere, smartere og mer effektivt. Vi kan levere et komplett forretningssystem integrert med deres løsning for eiendomsforvaltning som dekker alle behov innen økonomi, rapportering, lønn og CRM.
Mer om eiendomsmeglere
 

Entreprenør

Forretningsløsning tilpasset entreprenørbransjen som hjelper deg å holde kontroll på dine kjerneverdier, alt fra markedsføring og salg til prosjektplanlegging og økonomistyring.
Mer om Entreprenør

Handel og Engros

Forretningsløsning for Handel & Grossist bedrifter. Effektiv økonomi, rapportering, lagerstyring, innkjøp og logistikk.
Mer om Handel & Engros

Industri- og Produksjon

Uansett om du har behov for enkel eller avansert logistikk, eller om du har komplekse behov innen industri eller produksjon/MPS? Vi kan hjelpe deg.
Mer om Industri og Produksjon
 

Tjenesteytende

Vi har løsninger som dekker behovene, uansett om du er et større konsulentfirma med behov for avansert ressursplanlegging eller en mindre entreprenør med behov for et enkelt time-, service- og vedlikeholdssystem.
Mer om tjenesteytende
 

Shipping

Skal du ha IT på skip? Vi har lang erfaring med levering av IT-løsninger til rederier og shipping bransjen.
Mer om Shipping

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg