Skreddersydd løsning for

Eiendomsforvaltere.

Et komplett forretningssystem integrert med deres løsning for eiendomsforvaltning som dekker alle behov innen økonomi, rapportering, lønn og CRM.

Kontakt oss

Eiendomsforvaltere.

Vi hjelper eiendomsforvaltere til å jobbe enklere, smartere og mer effektivt.

ØKONOMISYSTEMET

For krevende, profesjonelle brukere som vil ha et gjennomtestet, funksjonsrikt og utbredt økonomisystem med store muligheter for automatisering. Systemet er svært godt integrert med de andre delene av Amesto Solutions’ løsning. 

Enhetlig struktur av fellesregistre, kontoplan og dimensjoner gjør det enkelt å forvalte mange selskaper. Markedets sterkeste automatiseringspakke med AutoInvoice, AutoPay, AutoCollect og Avstemming reduserer antall manuelle bilag til et minimum.

FORVALTNINGSSYSTEMET

For forvaltere som har en portefølje som er så stor at de trenger god systemstøtte for å ha oversikt og jobbe effektivt. Markedets mest velutbygde system for forvaltning av eiendom.

Kontraktsforvaltning. Fakturering av leie. Varsling om kritiske datoer. Arealforvaltning med integrert tegningsløsning. Verdivurdering. Avansert mva-håndtering. Justeringsregler m.m. Kan utbygges med systemstøtte for eiendomsdrift. Godt integrert med økonomisystem.

ANALYSE- OG RAPPORTSYSTEMET

For krevende ledere og regnskapsmedarbeidere som vil spare tid og få bedre kontroll. Med Amesto Solutions’ spesialutviklede funksjoner og rapporter, blir eiendomsløsningen markedets sterkeste rapporterings- og budsjetteringspakke.

Modul for mellomregning mellom mor- og datterselskap. Mva-modul. Åpen postliste på tvers av klienter. Rapport for forenklet mva-behandling for bygg under oppføring. Rapportering på tvers av selskaper og kostnadssteder. Rapport for refusjon av mva i byggeperioden m.m.

TILLEGGSPROGRAMMENE

For eiendomsselskaper som trenger lønnssystem og/eller systemer for reiseregninger, oppfølging av sykemeldte, timeregistrering, CRM og andre oppgaver.

Spør oss om råd. Vi er en profesjonell diskusjonspartner og leverandør av ledende forretningssystemer og tilleggsprogramvare innen ERP, CRM, HR og BI.

Kontakt oss

lang erfaring med eiendomsbransjen

Store og middelstore eiendomsforvaltere med mange manuelle operasjoner kan lett miste oversikt over alle kontraktene som skal forvaltes og faktureres. Vi har lang erfaring med eiendomsbransjen. Derfor har vi integrert markedsledende standardsystemer og tilpasset dem til eiendomsbransjens spesielle ønsker og behov.

helhetlig og fullintegrert løsning

De som tar løsningen i bruk, får et velfungerende, effektivt og fleksibelt forretningssystem. Vår eiendomsløsning er basert på Visma, Fenistra og Amesto Analyze kombinert med spesialmoduler vi selv har utviklet. Ingen andre kan tilby en så helhetlig og fullintegrert løsning.

HAV Eiendom

"Det er en stor fordel at Amesto har så mange kunder i vår bransje. Implementeringen gikk problemfritt, og vi har fått rask og god oppfølging fra Amestos prosjektleder. Vi har allerede hatt stor nytte av verktøyet Amesto Analyze som inngår i løsningen."

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg