Bransjeløsning for

Handel & Engros.

Forretningsløsning for Handel & Grossist bedrifter. Effektiv økonomi, rapportering, lagerstyring, innkjøp og logistikk.

Kontakt / Book demo

Handel & Engros.

Mange norske bedrifter innen handel sliter med de samme utfordringene. Som f.eks. manglende lagerstyring, tungrodde systemer, ineffektive rutiner, og uoversiktlige masterdataregistre. Det har skjedd mye de siste fem årene innen forretningssystemer for denne bransjen og vi kan hjelpe deg med å få på plass gode rutiner. 

Skreddersydd løsning for Handel- og grossistbransjen

Våre kunder benytter gjerne Visma som hovedsystem for økonomistyring, fortrinnsvis Visma Business eller Visma.net som er et skybasert ERP-system. Dette kombineres med tilleggsprogramvare tilpasset bransjen for å møte unike virksomhetsbehov, som f.eks. løsninger innen rapportering og analyse eller løsninger for å sende og motta EHF-kataloger/elektroniske varekataloger. Du kan også få integrert nettbutikk med ditt økonomi og salgssystem samt hardware som håndterminaler for selgere og lagerpersonell.

Vi samarbeider med flere av Norges ledende programvareleverandører. Vi kan hjelpe deg med kartlegging av prosesser og skreddersy en løsning tilpasset DERES behov. 

Fordeler med en bransjetilpasset løsning

Vi har rådgivere som skjønner din bransje og de utfordringer dere har. Vi tilpasser løsningen slik at den håndterer bl.a.

  • Håndtering av EDI mellom partene. Bestillinger rett inn i deres økonomisystem.
  • Effektive rutiner på lager, varemottak, plukk & pakk, varetelling og transport.
  • Elektroniske prislister og varekataloger.
  • 100% integrerte fraktløsninger.
  • Helautomatisk fakturering (EHF), inn- og utbetaling.
  • Standardrapporter for din bransje tilgjengelig på iPhone og iPad.
  • Rapportering og analyse i datavarehus og på web.