CRM-system

Finn, vinn og behold kundene

CRM-system

Vi leverer løsninger som støtter forretningsprosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Amesto Solutions er en ledende forhandler av SuperOffice CRM og våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med å komme i gang.

Book demo / møte

Finn, vinn og behold kundene

CRM-system

Vi leverer løsninger som støtter forretningsprosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Amesto Solutions er en ledende forhandler av SuperOffice CRM og våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med å komme i gang.

Book demo / møte

CRM-system og programvare innen

CRM-system | Markedsføring, salg og kundeservice

Vi leverer løsninger som støtter forretningsprosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Amesto Solutions er en ledende forhandler av SuperOffice CRM med tilhørende tjenester, tilleggsprogramvare og support. 

SuperOffice CRM

Prisbelønt CRM-system

SuperOffice

Nå kan du bli suveren i salg, en mester i markedsføring eller kongen av kundeservice. SuperOffice har alle funksjonene du trenger. Følg salgsprosessen fra begynnelse til slutt, få flere leads og besvar alle kundehenvendelser.

Test SuperOffice gratis

Hvorfor

CRM-system?

Mange bedrifter ønsker å øke antall kunder og selge mer, da trengs riktig verktøy slik at alle blir mer produktive og effektive. SuperOffice CRM og våre konsulenter har ett hovedmål; å hjelpe din bedrift med å finne, vinne og utvikle dine kunder. Løsningen er skreddersydd for den individuelle brukeren noe som gjør den lett å bruke og lett å forstå. SuperOffice CRM kan integreres med alle Office applikasjoner, og er bygget på og støtter alle ledende teknologiplattformer.

CRM (Customer Relationship Management) samler alle dine kunderettede prosesser som salg, markedsføring og kundeservice på ett sted. Ved å lagre alle telefonsamtaler, aktiviteter, dokumenter, e-poster og markedskampanjer på samme sted får du en 360-graders oversikt over kundene. Slik blir det enklere å sette kunden i fokus, uansett hvem i bedriften som er i kontakt med kunden.

SuperOffice

SuperOffice er et enkelt, brukervennlig og kostnadseffektivt CRM-system som bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice. I tillegg hjelper systemet deg med å bli GDPR-compliant.
Mer om SuperOffice

Markedsføring

Er du på jakt etter et system som kan hjelpe dere med å lage målrettede kampanjer og finne flere potensielle kunder? En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring.
Mer om markedsføringssystem
 

Salg

Til en hver salgsprosess er det knyttet spesifikke aktiviteter og dokumenter. Med det riktige salgsverktøyet kan du fullføre salget på kortere tid.
Mer om salgssystem

Kundeservice

God kundeservice handler om å besvare alle henvendelser så snart de kommer inn. I dagens marked forventes det at du er tilgjengelig over alt, og har full oversikt. Kundeoppfølging er enkelt i våre CRM software. Løsningens design hjelper deg med å øke produktiviteten på få uker ved å strømlinjeforme hvordan...
Mer om kundeservice

CRM Add-ons

Smarte add-ons til SuperOffice CRM som gjør at du enklere kan tilpasse løsningen etter dine behov og effektivisere bruken.
Mer om CRM add-ons

Programvare for markedsførere som ivaretar

Personvernloven

Personvernloven krever at du har full kontroll på hvordan du håndterer consent, personopplysninger og dataflyt. Vi leverer SuperOffice CRM og eMarketeer som er CRM- og markedsføringssystemer med funksjonalitet som ivaretar personvern. I tillegg har vi programvare som iConfirm og DPOrganizer som kan hjelpe deg med ditt GDPR-arbeid.   

Programvare og tjenester for personvernhåndtering

Få inspirasjon

Les våre nyttige blogginnlegg

Derfor bør virksomheten din gå til anskaffelse av et skybasert CRM-system

I et konkurranseutsatt marked er et effektivt og brukervennlig CRM-system helt avgjørende for å oppnå god samhandling mellom virksomheten og kunden, øke salget og skape vekst.
Les mer
 

De største utfordringene mellomstore virksomheter møter ved implementering av nytt CRM-system

CRM-systemer blir stadig mer populære på tvers av bransjer, men selve implementeringen kan ofte skape hodebry. Her er noen av de største utfordringene som kan oppstå når dere skal implementere et nytt CRM-system.
Les mer
 

Salesforce eller SuperOffice – hvilket CRM-system bør du velge?

Et CRM-system er det ultimate verktøyet for virksomheter som ønsker å øke salget sitt, forbedre kommunikasjonen med eksisterende eller potensielle kunder og kartlegge salgsprosessen på en grundigere måte.
Les mer
 

Vi hjelper deg med å finne det riktige CRM-systemet for din bedrift

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt meg