Markedsføring

Systemer som forenkler din

Markedsføring og kundedialog

Er du på jakt etter et system som kan hjelpe dere med å lage målrettede kampanjer og finne flere potensielle kunder?
 

Systemer innen

Markedsføring, eventhåndtering og segmentering

En suksessfull virksomhet har systemer som hjelper til med håndtering av markedskampanjer, events og e-postmarkedsføring. En av de raskeste måtene å skaffe flere leads til salg er gjennom tilpasset og målrettet markedsføring, og for å få til dette er det viktig å ha kontroll. Vi leverer både SuperOffice Marketing og eMarketeer i tillegg til smarte add-ons der du kan kombinere det beste fra CRM med e-postmarkedsføring, marketing automation og kundekommunikasjon.

FORDELER VED Å SETTE

Markedsføringen i system

  • Øker effektiviteten i salgsteamet.
  • Økt konverteringsrate hvilket gir flere leads og større inntjening.
  • Hjelper deg å øke merkevarekjennskapen.
  • Enklere å drive målrettet og relevant kommunikasjon med dine kunder.
  • Enkelt å definere nisjemarkeder for mer spisset kommunikasjon.
  • Hjelper deg ivareta bedriftens plikter i forbindelse med ny GDPR- og personvernlovgivning.

SuperOffice Marketing

En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring. SuperOffice Marketing kombinerer det beste fra CRM med det beste av e-postmarkedsføring. Slik vil du raskt og enkelt nå målgruppen din, sende bedre e-poster og forbedre konverteringsfrekvensen.
Mer om SuperOffice Marketing
 

eMarketeer

Automatiser kunde- og markedsaktivitetene - alt i et verktøy! Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonverktøy for e-post, SMS, kundeundersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du automatisere kommunikasjons-løpet med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside.
Mer om eMarketeer

Få alle leads inn i samme system

Markeds- og kundesegmenteringsfunksjonaliteten i SuperOffice Marketing lar deg enkelt definere målgrupper og ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder. SuperOffice gjør det enkelt å importere leads og kontaktinformasjon fra en rekke kilder som webskjemaer, e-post, messer, og direkte e-postlister. Du kan også utvide SuperOffice med eMarketeer, et kundekommunikasjonsverktøy for e-post markedsføring, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. 

Målrettet markedsføring

Utvalg fra CRM-systemet hjelper deg å lage utvalgslister og målgrupper basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder. 
Bestill gratis demo på SuperOffice Marketing

Simplifying

Marketing

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt meg