Systemer som forenkler Markedsføring og kundedialog

Systemer som forenkler din

Markedsføring og kundedialog.

Er du på jakt etter et system som kan hjelpe dere med å lage målrettede kampanjer og finne flere potensielle kunder?
 

Systemer som forenkler din

Markedsføring og kundedialog.

Er du på jakt etter et system som kan hjelpe dere med å lage målrettede kampanjer og finne flere potensielle kunder?
 

Systemer innen

Markedsføring, eventhåndtering og segmentering.

En suksessfull virksomhet har systemer som hjelper til med håndtering av markedskampanjer, events og e-postmarkedsføring. En av de raskeste måtene å skaffe flere leads til salg er gjennom tilpasset og målrettet markedsføring, og for å få til dette er det viktig å ha kontroll. Vi leverer både SuperOffice Marketing og eMarketeer i tillegg til smarte add-ons der du kan kombinere det beste fra CRM med e-postmarkedsføring, marketing automation og kundekommunikasjon.

FORDELER VED Å SETTE

Markedsføringen i system.

  • Øker effektiviteten i salgsteamet.
  • Økt konverteringsrate hvilket gir flere leads og større inntjening.
  • Hjelper deg å øke merkevarekjennskapen.
  • Enklere å drive målrettet og relevant kommunikasjon med dine kunder.
  • Enkelt å definere nisjemarkeder for mer spisset kommunikasjon.
  • Hjelper deg ivareta bedriftens plikter i forbindelse med ny GDPR- og personvernlovgivning.

SuperOffice Marketing

En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring. SuperOffice Marketing kombinerer det beste fra CRM med det beste av e-postmarkedsføring. Slik vil du raskt og enkelt nå målgruppen din, sende bedre e-poster og forbedre konverteringsfrekvensen.
Mer om SuperOffice Marketing

eMarketeer

Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonsverktøy for e-post, SMS, kundeundersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du automatisere kommunikasjons-løpet med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside.
Mer om eMarketeer
 

DPOrganizer

DPOrganizer er en data protection management programvare som hjelper deg og din bedrift med kartlegging, visualisering, rapportering og aktivitetshåndtering av persondata.
Mer om DPOrganizer
 

IConfirm

ICONFIRM er en praktisk, hands-on løsning for bl.a. innhenting og dokumentering av samtykke for behandling av personopplysninger.
Mer om IConfirm

Få alle leads inn i samme system

Markeds- og kundesegmenteringsfunksjonaliteten i SuperOffice Marketing lar deg enkelt definere målgrupper og ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder. SuperOffice gjør det enkelt å importere leads og kontaktinformasjon fra en rekke kilder som webskjemaer, e-post, messer, og direkte epostlister. Du kan også utvide SuperOffice med eMarketeer, et kundekommunikasjonsverktøy for e-post markedsføring, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. 

Målrettet markedsføring

Utvalg fra CRM-systemet hjelper deg å lage utvalgslister og målgrupper basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder. 

Bestill gratis demo på SuperOffice Marketing

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg