SuperOffice CRM

Smarte tilleggsløsninger til

SuperOffice CRM.

Smarte tilleggsløsninger til

SuperOffice CRM.

Tilleggsløsninger

Add-ons til SuperOffice.

Vi leverer mange tilleggsløsninger til SuperOffice slik at du kan jobbe smartere. Har du SuperOffice CRM har du mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke tilleggsløsninger slik at du kan jobbe mer effektivt.  

 

eMarketeer

Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonsverktøy for e-post, SMS, kundeundersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du automatisere kommunikasjons-løpet med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside.
Mer om eMarketeer

Amesto DocArc

Amesto DocArc er det beste verktøyet i markedet for kategorisering av dokumenter i SuperOffice.
Mer om Amesto DocArc

SalesScreen

SalesScreen er et rapporteringsverktøy som hjelper deg i å visualisere salgsdata, øke motivasjonen og oppnå satte mål. Den viktige dataen på personlig-, team- og firmanivå er bare et øyeblikk unna.
Mer om SalesScreen

Online Dashboard

Med Online Dashboard får du rask og kostnadseffektiv dashboardrapportering. Kombiner data fra SuperOffice med for eksempel regnskapsdata, budsjetter eller KPI'er. Online Dashboard støtter data fra nesten alle datakilder, inkludert Visma, Microsoft Dynamics, Excel, Dropbox, SQL m.fl.
Mer om Online Dashboard

Phone Integration

Vær et skritt foran og SPAR tid. Installer vår telefonintegrasjon til SuperOffice CRM og la "Phone Integration” føre deg direkte til riktig kontaktperson/kontaktkort når telefonen ringer.
Mer om Phone Integration

Online Signature

Få kontraktene signert på minutter og lagret automatisk i SuperOffice. Elektroniske signaturer kan brukes i alle situasjoner hvor håndskrevne signaturer er påkrevd, for eksempel kontrakter, tilbud, lånesøknader, leieavtaler og så videre.
Mer om Online Signature

EDS

EDS er den perfekte verktøykassen og det overlegent mest fleksible og effektive designverktøyet for SuperOffice. Tilpass faner, felt, vis data fra eksterne systemer og automatiser arbeidsprosesser.
Mer om EDS
 

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg