Markedsføring og CRM-system

SuperOffice Marketing.

En suksessfull virksomhet har systemer som hjelper til med å håndtering av markedskampanjer, prosjekter, events og e-postmarkedsføring. En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet markedsføring, vi leverer både SuperOffice Marketing og eMarketeer der du kan kombinere det beste fra CRM med e-postmarkedsføring og marketing automation og kundekommunikasjon.  

Book demo / møte

Markedsføring i SuperOffice Marketing.

En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring. SuperOffice kombinerer det beste fra CRM med det beste av e-postmarkedsføring. Slik vil du raskt og enkelt nå målgruppen din, sende bedre e-poster og forbedre konverteringsfrekvensen.

Målrettet markedsføring.

SuperOffice Sales and Marketing

Utvalg hjelper deg å lage utvalgslister og målgrupper basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler finner du effektivt frem til flere potensielle kunder.

SuperOffice Sales and Marketing hjelper deg med blant annet:

  • Håndtering av salgsmuligheter
  • Håndtering av målgruppelister
  • Import fra ulike datakilder
  • Segmentering

Bestill gratis demo

 

SuperOffice Priser

Velg mellom fem ulike CRM-brukerplaner i SuperOffice. Du kan mikse og matche som du vil basert på dine brukeres behov. Hver person får tilgang til den brukerplanen som passer best til den rollen de har i bedriften.
Sjekk priser på SuperOffice

SuperOffice Add-ons

Tilpasse og forbedre din SuperOffice CRM løsning med hjelp av smarte tilleggsløsninger. Du har mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke smarte funksjoner.
Mer om SuperOffice Add-ons

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg