SuperOffice Sales

Fullfør salget på kortere tid.

Vi leverer CRM salgsverktøy og motivasjonsverktøy som skaffer deg full kontroll og effektiviserer salgsprosessen. Se vår prisbelønnede løsning som håndterer prosesser innen salg og markedsføring.

Book demo / møte

SuperOffice Sales

SuperOffice er fullpakket med funksjoner som vil hjelpe deg til økt salg på kortere tid. Du får totaloversikt over dine kunder, avtaler, tilbud og dokumenter. Ulike funksjoner gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg vinne flere salg. Du kan også lage tilbud og legge inn ordre ved et enkelt klikk.

 

Salgsledelse

Med SuperOffice Sales kan du ha full oversikt over dine salg, din pipline - fra begynnelse til slutt. Skaff deg bedre resultater og en enklere arbeidsdag gjennom å ha full kontroll på avtaler og nøyaktig informasjon om hva som ligger i din pipeline, på kunden og få oversikt over dine og ditt teams prognoser.

Salgsguide

Bruk salgsguiden i løsningen til å utarbeide en definert salgsprosess. Lag en  beste praksis tilpasset din bedrift og skap bedre resultater gjennom gode salgsprosesser. Med SuperOffice salgsguide vil hele salgsteamet alltid vite når de skal gjøre hva.

Salgssekretæren

Salgssekretæren hjelper deg med å holde fokus på de riktige tingene og holder deg oppdatert på hvilke salgsaktiviteter har du planlagt i nær fremtid, og hvilke oppgaver har forfalt. Din salgsekretær varsler deg med automatiske varsler og praktiske gjør-nå lister.

 

Tilbudsstyring

Med SuperOffice fer det enkelt å håndtere tilbud. Alle selgere skriver tilbud basert på forhåndsdefinerte maler, og med SuperOffice blir jobben både rask og enkel. SuperOffice assisterer deg fra du skriver det første utkastet, gjennom alle versjoner av tilbudet og helt fram til du kan plassere ordren med et enkelt klikk.

SuperOffice Chat

Besøkende på nettsiden din har ofte spørsmål om det du tilbyr. Med SuperOffice Chat kan du besvare spørsmål direkte og holde kunden i hånden mens de navigerer nettsiden din. På den måten kan du hjelpe de med problemer de normalt sett ikke ville fått svar på, gi de bedre service og komme nærmere et kjøp.

SuperOffice Add-ons

Tilpasse og forbedre din SuperOffice CRM løsning med hjelp av smarte tilleggsløsninger. Du har mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke smarte funksjoner.
Mer om SuperOffice Add-ons
 

Se produktvideo

Få kontroll på salgsprosessen med SuperOffice Sales.

  • Øk salgseffektiviteten og øk omsetningen.
  • Forenkle ledelsen av salgsteamet og salgsprosessen.
  • Øk forutsigbarheten med bedre salgsprognoser.
  • Identifiser forbedringsområder.
  • Spar tid på å effektivisere hele salgsprosessen.
Be om demo
 

SuperOffice Priser

Velg mellom fem ulike CRM-brukerplaner i SuperOffice. Du kan mikse og matche som du vil basert på dine brukeres behov. Hver person får tilgang til den brukerplanen som passer best til den rollen de har i bedriften.
Sjekk priser på SuperOffice

SuperOffice Add-ons

Tilpasse og forbedre din SuperOffice CRM løsning med hjelp av smarte tilleggsløsninger. Du har mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke smarte funksjoner.
Mer om SuperOffice Add-ons

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg