Faktura, betaling, purring og inkasso.

Effektive systemer for

Faktura, betaling, purring og inkasso.

Effektive systemer for

Faktura, betaling, purring og inkasso.

Få kontroll på fakturaer og dokumenter

Optimaliser fakturaflyten.

Du kan spare mye tid og få bedre kontroll ved å få dokument- og fakturahåndteringen i system. Vi har løsninger som passer bedrifter i alle størrelser og med ulike behov. 

Hvilken løsning skal du velge?

Vi kan hjelpe deg.

Vi leverer to ulike løsninger. Ta gjerne kontakt med oss for en behovsavklaring, vi hjelper deg å velge en løsning som passer din bedrifts behov.
Visma Dokumentsenter integreres med Visma sine økonomisystem og dekker mange bedrifters grunnleggende behov og litt til. 
Centsoft er også sømløst integrert med Visma sine økonomisystemer og er løsning for deg som har mer komplekse eller utvidede behov innen fakturaflyt og dokumenthåndtering.

Kontakt oss

Slik fungerer dokumenthåndteringen

Leverandørregister, kontoplan, kostnadsbærere og prosjekt importeres slik at leverandørfakturaen kan håndteres. Kontering og attestering gjøres enkelt, og fakturaene eksporteres så automatisk til økonomisystemet. Fakturabilde blir med over og du får god kontroll på betalingsstatusen. Fakturaens serienummer sendes tilbake til økonomi og KID og periodisering håndteres og sendes automatisk med over til økonomisystemet. Fakturaene kan bokføres enkelt via samlehåndteringsfunksjonen.

Fordelene med å automatisere fakturahåndtering

  • Løsningene for dokumenthåndtering har moderne webgrensesnitt og intuitiv arbeidsflyt
  • Unik og automatisk tolkning av leverandørfakturaer
  • Fritekstsøk - søk fritt på alle ord i fakturaen
  • Du kan lage egendefinerte godkjenningsflyter og etterkontrollsregler som automatisk håndteres
  • Du får full kontroll over hele fakturaflyten

Visma Documentsenter

Dokumenthåndteringssystem som automatiserer fakturabehandling. Integrert med Visma ERP.
Mer om Visma Dokumentsenter

Centsoft

Med Centsoft får du markedets mest moderne løsning for håndtering av leverandørfaktura. Systemet passer både små og store bedrifter, har kraftfull funksjonalitet og er meget enkelt å jobbe i.
Mer om Centsoft
 

Purring og inkasso

Purring og inkasso gjort enkelt. Integrert med økonomisystemet får du løsninger som effektiviserer purring- og inkasso rutinene.
Mer om purring og inkasso

BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!
Mer om BI- og rapportering
 

eFaktura

Amesto tilbyr e-fakturaløsninger som passer for alle. Hvilken løsning du skal velge er avhengig av behov og faktureringsfrekvens. Les mer om våre løsninger og sjekk priser.
Mer om eFaktura
 

Regnskapssystem

Regnskapssystem til bedrifter i alle størrelser, tilpasset ulike behov. Det er stor bredde av funksjonalitet og integrasjoner gjøres enkelt mot andre fagsystemer, eks. CRM, salg, lagerstyring, produksjon, rapportering, HR og Lønn.
Mer om økonomisystem

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg