Økonomi

Kjøpe nytt

Økonomisystem?

Amesto Solutions er Nordens største leverandør av økonomisystemer fra Visma Software. Økonomisystemene omfatter rik funksjonalitet innenfor regnskap og reskontro, skanning av bilag, remittering, bankavstemming og rapportering.
 

Jobb moderne og effektivt

Økonomisystem


Økonomisystem for alle størrelser og alle behov.

Styrken i våre leveranser er bredden av funksjonalitet og tett integrasjon med systemer innenfor andre funksjonsområder som CRM, salg, logistikk, produksjon, rapportering, HR og lønn - noe som åpner for en rekke besparelser og en helhetlig og komplett løsning.

 

Visma.net

Med Visma.net får du en komplett, nettbasert forretningsløsning som legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser.
Mer om Visma.net
 

Visma Global

Visma Global er et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter.
Mer om Visma Global
 

Visma Business

Fleksibelt økonomi - og logistikksystem som passer for bedrifter over 10 ansatte. Visma Business er Norges mest brukte ERP-system og gir deg full kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring.
Mer om Visma Business

Våre tilleggsløsninger

Innen økonomistyring

ERP-systemet er kjernen i enhver bedrift og til økonomisystemet kan du koble en rekke smarte løsninger slik at du kan strømlinjeforme prosesser og få et forretningssystem innen økonomistyring helt tilpasset deres behov. 

Systemene er selvfølgelig sømløst integrert, ikke bare økonomifunksjonaliteten, men også med andre løsninger som f.eks. HR-, lønns-, og CRM-systemet

E-handelsløsninger

Vi leverer flere ulike nettbutikker og e-handelsløsninger til bedrifter med ulike behov og størrelse. Nettbutikken kan selvfølgelig integreres med logistikk- , crm- og økonomisystemet slik at du får full...


Innkjøp

Innkjøpsorganisasjoner trenger gode IT-verktøy for å arbeide effektivt. Ulike undersøkelser viser til kutt i innkjøpskostnadene på 10-40 %. I tillegg oppnås store besparelser gjennom mer effektive prosesser.


Logistikk og produksjon

Vi er Nordens største leverandør av logistikksystemer fra Visma. Vi har også et egenutviklet lagerstyrings- og produksjonssystem, Amesto ClockWork, med stor funksjonalitet og integrasjonsmuligheter til...


eFaktura

Amesto tilbyr e-fakturaløsninger som passer for alle. Hvilken løsning du skal velge er avhengig av behov og faktureringsfrekvens. Les mer om våre løsninger og sjekk priser.


BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!


Fakturabehandling

Vi leverer flere ulike løsninger for håndtering av inn- og utgående fakturaer. Løsningene integreres med ditt økonomisystem slik at du kan optimalisere fakturaflyten. De fleste bedrifter kan spare mye...


Purring og inkasso

Purring og inkasso gjort enkelt. Integrert med økonomisystemet får du løsninger som effektiviserer purring- og inkasso rutinene.


GDPR-system

For å bli GDRP-compliant vil mange bedrifter i Norge ha behov for systemstøtte, både internt og eksternt, som f.eks. oppdaterte HR-, kunde-, eller CRM-systemer. Vi kan bistå med GDPR tilpasset programvare...


Arctic Lavvo:

Derfor valgte vi Visma.net og Amesto Solutions

Arctic Lavvo produserer lavvoer og gammer. De har produksjonslokalet sitt i Kautokeino og salg og administrasjon i Alta. De selger sine produkter både nasjonalt og internasjonalt.

- Vi ønsket et system som hadde full integrasjon mellom ordre, råvarelogistikk og regnskap i ett og samme system, hvor regnskapsføreren kan sitte å jobbe i vårt system og at vi da er server-uavhengig.

Les hele kundecasen her

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt meg