Standard forretningssystem

Visma Global.

Visma Global er et komplett forretningssystem for små og mellomstore bedrifter. 

Book demo / møte

ERP-system for små og mellomstore bedrifter

Visma Global.

Visma Global er et standard moderne økonomi- og regnskapssystem.

Effektiv økonomistyring med standardiserte rutiner

Gode standard økonomi- og logistikkrutiner, dynamisk rapportering og mulighet for integrert salgs- og kundestøtte gir et komplett forretningssystem.

Verktøyet har avanserte funksjoner

Du får alt fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering. Visma Global er god økonomi.

Det finnes noen måter å gjøre ting på som er mer effektive enn andre. Det finnes standarder for hvordan man bør jobbe mest mulig effektivt. Visma Global er et resultat av mange års erfaring og dialog med over 20 000 brukere. Et standard økonomisystem skal gi effektiv støtte til alle økonomifunksjoner i en virksomhet.

Bred funksjonalitet og brukervennlige skjermbilder

Visma Global inneholder spørrerutiner for alle oppgaver innen regnskap, økonomi, logistikk, time og kasse. Skjermbildene følger arbeidsprosessen og effektiviserer hverdagen til alle de som bruker systemet.

Styrker i Visma Global løsningen

En av styrkene med Visma Global sine er muligheten for integrasjoner med andre systemer, tilpasningene blir mye enklere, og mindre kostnadskrevende. Ved siden av integrasjoner med Vismas egne systemer, er det laget mange integrasjoner mellom Visma Global og andre systemer ute i markedet. Visma Global er et økonomisystem bedriften kan leve lenge med, selv om dere har mange særegne behov og egne fagsystemer.

Eksempler på eksterne integrerte områder:

  • Årsoppgjørssystem
  • Fraktsystem
  • Mobile løsninger
  • POS og scanning-utstyr
  • Hotellsystem
  • Produksjon og materialstyring

I tillegg er det selvfølgelig mulig å utvide ERP-systemet med ulike rapporteringsløsninger, CRM-system og lønnssystem slik at du får en helthetlig forretningsløsning tilpasset din bedrifts behov.

Priser

Velg din Visma Global pakke.

Har din bedrift både logistikk- og finansmodulen, må du ha like mange brukere på logistikk som finans.

Inkludert 1 bruker og 1 firma*

Ekstra bruker: NOK 310,-/mnd.
Ekstra firma: NOK 205,- /mnd.

 

Visma Global

Standardisert og brukervennlig økonomisystem, med velprøvde rutiner og standard rapportering. Effektiv styring av hovedbok, reskontro og anleggsmidler, brutt ned på inntil 8 kostnadsbærere.

NOK 2065,-/mnd*
Be om tilbud

Visma Global

Effektiviserer logistikkprosessene mellom virksomheten, leverandører og kunder. Du får full kontroll på lagerbeholdningen og orden i varehyllene. Støtter struktur og restvare, serienummer og flerlager.

NOK 1530,-/mnd*
Be om tilbud

Tillegg

 

Fakturagodkjenner NOK 95,-/mnd. per bruker
Rapportering NOK 44,-/mnd. per bruker
Global Integration User NOK 87,-/mnd. per bruker
Visma Finale fra NOK 535,-/mnd.

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg