Lønnssystem

Lønnssystem

Kjøpe nytt lønnssystem? Vi leverer både standard systemer og komplette lønn- og personalsystemer fra leverandører som Huldt & Lillevik, Visma, AD Produkt, GIPS, Quinyx, Tempus og Current.
 

Moderne og funksjonsrike

Lønnssystemer

Vi er blant de største aktørene på både Visma Lønn og Huldt & Lillevik i Norge i SMB-markedet. Vi har dedikerte lønnskonsulenter som hjelper deg med å kartlegge behovene du skal ha dekket, slik at dere får en løsning som passer akkurat din bedrifts lønn- og personalarbeid! Du kan få lønnssystemet som Cloud-løsning eller lokalt installert.

Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn er et innovativt, enkelt og brukervennlig lønnssystem samtidig som det rommer avanserte funksjoner og fleksible løsninger.
Mer om Huldt & Lillevik Lønn
 

Visma Lønn

Visma Lønn er et moderne og innholdsrikt lønnssystem, som det er effektivt og intuitivt å arbeide i. Over 20.000 norske bedrifter bruker lønnssystemer fra Visma, i alle bransjer og størrelser.
Mer om Visma Lønn
 

Visma.net Payroll

Finnes det moderne, enkle og kostnadseffektive måter å kjøre lønn på? - Visma.net Payroll er ett nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift.
Mer om Visma.net Payroll
 

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt meg