Quinyx

Bemanningsplanlegging.

Planlegging av vaktlister, bemanning, tidsrapportering, kommunikasjon og håndtering av oppgaver har aldri vært enklere!

Book demo / møte

Quinyx - bemanningsplanlegging.

Spar både penger og frigjør tid med optimalisert og webbasert løsning for planlegging av vakt- og oppgavelister samt oppfølging av prosesser og personal. 

Full kontroll

Quinyx gir deg full kontroll - fra planlegging, via timeregistrering med bruk av medarbeidernes mobiltelefoner, som fører til nøyaktige lønnsfiler.
Systemet passer perfekt for dere som jobber innen butikk, dagligvarehandel, hotell, restaurant, callsenter, velvære, pleie og omsorg, lager & logistikk.

 

Timeplan og tid

Ikke korrekte tidsstemplinger som oppstår fra manuelle timeregistreringsmetoder kan være kostbare. Automatisk tidsrapportering via mobiltelefon eller via webstempling på arbeidsplassen betyr at feilfrie lønnsutbetalinger bare er et klikk unna. Quinyx har fullstendig integrert timerapportering og planlegging. Medarbeiderne kan stemple inn og ut direkte via appen, den sørger også for at de er på arbeidsplassen. Det er også mulig å stemple inn og ut via moderne nettbrettbaserte sider.

 

Oppgave

Planlegg enkelt gjentakende oppgaver for hele organisasjonen og få en grafisk oversikt over arbeidsflyt og prosesser.

  • Opprett oppgavelister og distribuer informasjon og dokumentasjon til alle medarbeidere
  • Administrator følger enkelt opp om oppgaver er utført i tide og reduserer derfor gjentatte brudd på prosesser
  • Oversikt over bedriftens prosesser tilgjengelig på et sted for alle ansatte

Budsjett

Planlegging av bemanning og fornuftig økonomi går hånd i hånd. Det kan utgjøre store forskjeller for fortjenestemargin å ta forventet salg med i betraktningen ved oppretting av vaktplanen. Med Quinyx er det enkelt å følge opp budsjetter fra flere forskjellige variabler og kan skape optimerte vaktplaner for medarbeiderne med Quinyx' algoritmer - alt med noen få klikk. Ved å kombinere Timeplan- og Prognose-modulene har du en kraftig verktøy for å skape budsjetter for fremtidige perioder.

Prognose

Med en detaljert prognose av fremtidige ansettelseskrav, blir planlegging og oppfølging relatert til budsjett mer nøyaktige.

Optimer vaktplaner ved å forutse fremtidige ansettelseskrav med bruk av Quinyx' prognosealgoritmer. Integrasjon med andre Quinyx-moduler gir et utmerket verktøy for optimering av lønnsomheten ved driftens bemanning.

Kommunikasjon

I virksomheter med en blanding av heltids-, deltids- og ekstramedarbeidere er det ofte vanskelig å koordinere driftsmessige ressurser. Bemanningskravene kan variere og tilgjengelige medarbeidere endrer seg konstant. Med Quinyx er det enkelt å kommunisere informasjon til alle medarbeidere, administrere feriesøknader og bemanne skift med kort varsel.

 

Babyshop

- Vi sparte 100 000 per butikk per år

Før Quinyx brukte Babyshop et stemplingssystem og gjorde all skjemalegging manuelt i Excel. Gjennom applikasjonen på IOS og Android, kan de ansatte se når de skal jobbe, bytte vakt med hverandre og søke om fri.

“Quinyx`s største fordel er brukervennligheten. Det er oversiktlig og lett å bruke.”

Kontakt salg

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg