REGISTRER TID RASKT OG ENKELT

Tempus Tid

Tempus Tid er et elektronisk system som gjør det enkelt for både medarbeider og leder å få oversikt over arbeidstid, egenmeldinger, fravær, ferie, avspasering og annet.

 

Book demo / møte

Tempus Tid

Registrer tid raskt og enkelt

Det er mange bedrifter som krever timeregistrering for å beregne arbeidstid slik at de ansatte får utbetalt riktig lønn. Tempus tid er et elektronisk system som gjør det enkelt for både medarbeider og leder å få oversikt over arbeidstid, egenmeldinger, fravær, ferie, avspasering og annet.

Digitalisering

Tempus leverer en fullstendig digital løsning for smarttelefon, nettbrett samt i et Windows eller web-basert administrasjonssystem. Informasjonen kan enkelt overføres til andre systemer, som til lønn, regnskap og faktureringsprogrammer. Fokuset er å skreddersy en løsning som forenkler interne prosesser og systemer. Med Tempus sparer du tid, reduserer kostnader og får full kontroll over egen virksomhet.

Hva er dine behov?

Tempus har utviklet forskjellige moduler som tilfredsstiller ulike krav. Hver enkelt bedrift har varierende behov, og du kan derfor sette sammen en løsning som fungerer for din bedrift, uten skjulte kostnader.

Kontakt salg

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt meg