Google Cloud | Amesto Cloudberry

Powered by Amesto Cloudberry

Jobb enklere og smartere med Google Cloud

Powered by Amesto Cloudberry

Jobb enklere og smartere med Google Cloud

Når samarbeid og produktivitet teller

Få et forsprang med Google Cloud

I dag bruker over 5 millioner bedrifter i alle størrelsen G Suite (tidligere Google Apps) på verdensbasis. Programpakken for bedrifter har alt du trenger for kommunikasjon, deling, lagring og samarbeid i løpet av arbeidsdagen. G Suite inngår i et omfattende økosystem av frittstående og integrerte programvareløsninger. Amesto Cloudberry er en sertifisert Google Partner og har knyttet sterke bånd til uavhengige programvare-leverandører som komplimenterer kontorpakken. Dette gjør oss i stand til å løse komplekse utfordringer og tilby robuste, helhetlige løsninger bygget for fremtiden.

Google Cloud Platform (GCP) er så enorm at det kun er fantasien som setter begrensninger. Med sin magiske BigQuery-analysemotor, maskininnlæringsverktøy og fokus på innovative prosjekter kan vi være en strategisk skypartner. Prismodellen er enkel. Du etablerer de tjenestene du har behov for, og betaler kun for det du bruker. Ved å flytte data og programvare fra stasjonære servere til en moderne infrastruktur som Google Cloud kan du dessuten redusere IT-kostnadene i bedriften. 

 

G Suite | Google

Med G Suite programserien får du fillagring og -deling med Google Disk, samarbeid med Google Dokumenter, videomøter med Hangouts og profesjonell e-post med Gmail – alt til én enkelt pris.
Mer om G Suite
 

IT-drift | Google

Bruk samme verktøy og teknologi som Google når du kjører applikasjonene dine. Google Cloud Platform (GCP) inkluderer alle de grunnleggende funksjonene som større virksomheter krever. Gartner rangerer Google som ledende innenfor områdene applikasjonscontainere, big data og maskinlæring.
Mer om GCP
 

Fordeler

G Suite er som skapt for kommunikasjon, deling, lagring og samarbeid. Den største fordelen for mange er at alt som lagres i Googles tjeneste er tilgjengelig uansett hvor du er. Det gjør at du raskt og enkelt kan finne frem til filene dine, enten du er hjemme, på farta eller ved pulten på kontoret. Visste du at G Suite lar deg lage bedre dokumenter med kunstig intelligens?

Les mer
 

Google Partner

Amesto Cloudberry er en sertifisert Google Cloud Partner i Norge. Det betyr at vi kan hjelpe deg med flytteprosessen til skyen, opptre som rådgiver, gi deg support og brukeropplæring. Som forhandler kan vi optimalisere lisensierings kostnadene dine og tilby faktura i norske kroner.
Mer om oss
 

Google Partner

Vil du vite mer eller ønsker å motta et uforpliktende tilbud?

Kontakt oss